Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Cinema City Chodov

Praha 11, Roztylská 2321/19,

zpět na výpis
 
Cinema City Chodov

Největší kino v České republice.

Telefon:255 742 021
Kategorie: kultura|kina

Megaplex Cinema City Chodov byl otevřen roku 2017 a je tak jediným megaplexem v České republice. Nachází se ve 2. patře nově zrekonstruovaného Centra Chodov, které patří mezi nejnavštěvovanější obchodní centra v České republice. Kino disponuje klasickými sály i 4DX sálem. Unikátní zážitek přináší VIP zóna, ve které si zákazníci mohou užít pohodlné a  polohovatelné sedačky.

Cinema City Chodov využívá kvalitní laserové projektory Barco Laser, které Vám nabízí jako první v České republice které zaručují ostrý a jasný obraz ve spojení s vynikající zvukovou technikou Dolby Atmos audio systém. 

Široká nabídka nápojů, čerstvý popcorn různých příchutí jsou zde připraveny pro vás. Filmový zážitek si můžete zpříjemnit v naší kavárně, kde naleznete širokou nabídku kávy a jiných nealkoholických nápojů. Multikino Cinema City Chodov bylo otevřeno roku 2017 a je největším jediným megaplexem v České republice, a tak i největším kinem v Česku vůbec. Nachází se ve 2. patře nově zrekonstruovaného Centra Chodov, které patří mezi nejnavštěvovanější obchodní centra v České republice. Kino disponuje klasickými sály i 4DX sál. Unikátní zážitek přináší VIP zóna.

Cinema City využívá kvalitní projekční techniku od belgického výrobce Barco, která zaručuje ostrý a jasný obraz ve spojení s vynikající zvukovou technikou Dolby  Atmos audio systém.

Široká nabídka nápojů, čerstvý popcorn různých příchutí jsou zde připraveny pro vás. Filmový zážitek si můžete zpříjemnit v naší kavárně, kde naleznete širokou nabídku kávy a jiných nealkoholických nápojů. Pro ty, kteří chtějí spojit filmový zážitek se skvělou večeří je připrana VIP zóna, která nabízí teplé a studené pokrmy a neomezenou konzumaci popcornu, nachos a PMX drinků.

Roztylská 2321/19
Praha 11
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: