Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

AppleMuseum.com

Praha 1, Husova 21, 11000

zpět na výpis
 
AppleMuseum.com

Největší soukromá světová sbírka společnosti Apple. THE WORLDWIDE LARGEST PRIVATE COLLECTION OF THE APPLE PRODUCT (1976-2012)

Telefon:+420 774 414 775
Kategorie: kultura|galerie, Benefiční

Největší soukromou sbírku produktů společnosti Apple na světě naleznete v pražské Pop Art Gallery. Praha je prvním městem, kde je možné jedinečnou výstavu vidět. V Apple muzeu uvidíte nejhodnotnější a nejkomplexnější sbírku počítačů od roku 1976 až 2012 i nejrůznějších předmětů společnosti Apple, Pixar a Next. Přijďte si prohlédnout unikátní exponáty značky, která začínala v garáži a stala se nejhodnotnější firmou na planetě. Prozkoumejte zblízka Jobsův odkaz v podobě revolučních převratů urpostřed světa moderních technologií. Vžijte se do poutavého příběhu člověka, který stvořil prosperující Applee, z kterého byl později vyhozen, koupil filmová studia Pixar a založil úspěšnou společnost Next...aby se po letech znovu postavil do čela skomírajícícho Applu a dosáhl s ním dosud nepřekonaných úspěchů. Při realizaci projektu byl kladen důraz na použití kvatních materiálů, čistotu a jednoduchost výstavních prostor, v historickém interiéru tak, aby vše korespondovalo s filosifí značky Apple. Výtěžek expozice bude věnován na nadační účely. Prohlídku muzea můžete zakončit posezením ve stylové kavárně a vegan raw bistru s jídly a nápoji, které měl v oblibě i Steve Jobs. Návštěvníkům jsou zde k dispozici iPady pro zpříjemnění a ukrácení času a dětská interaktivní místnost.

Husova 21
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: