Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
listopadu

Free Mondays w/ Overland Inn (FR), support: Spomenik

NoD - Experimentální prostor

zpět na výpis akcí
 

Overland Inn je francouzské trip hopové/elektro syntové duo. 

Datum:27. 11. 17
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Jejich první album “Long Way Home”
vzniklo v Portugalsku, následující “Technicolor” v Británii a poslední “Between a Dog a Wolf” v České republice, kde nyní i žijí a pokládají za domov. Na stagy se kapela doprovází analogovými synths a různými retro futuristickými nástroji vypůjčenými z trip-hopové scény 90. let, dark wave 80. let nebo hip-hopu od 70. let.

Spomenik

Jeho instrumentálními skladbami se nese vyprávění o budoucnostech, které se nestaly, i o blížících se dystopiích. Spomenik tvoří neustále morfující svět, v němž nahodile vznikají a zase zanikají temné hudební pustiny i uzavřené klaustrofobní prostory vyplněné těkavými rytmy. Debutové EP Contingency, vydané na Spomenikově vlastním labelu Bad Names, je rozkročené mezi temnými vizemi producentů typu Arca, Kuedo, Fatima Al Qadiri nebo Jam City.

NoD - Experimentální...
Tel:
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: