Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
listopadu

Iceblock Afterparty v Klasick Wheels

Klasick Wheels

zpět na výpis akcí
 

V sobotu 25.11. máme v Klasick Wheels další mejdan! 

Datum:25. 11. 17
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|vizuální umění

Tento den proběhne ve VNITROBLOCK akce Iceblock. A o co jde?
10 naprosto odlišných kreativců vs. 10 malých ledniček, čekajících až si je právě oni vezmou do parády. Jedinečný event, během kterého se bude tvořit přímo před tvýma očima.

Co se stane, když se na jednom eventu potká deset naprosto odlišných kreativců a každý dostane ledničku k přetvoření bez jakýchkoliv limitů? Nevíte? My ještě taky ne. Ale víme, že to rozhodně bude stát za to!

Říkáte si, co se s takovou ledničkou dá udělat a jak to může být zajímavé? Tak věřte, že 10 vybraných kreativců dokáže kouzla. Technikám se meze nekladou a tak bude k vidění: malování, kreslení, 3D tisk, řezání, obalování, okrajování, oblepování, polévání, gravírování, sprejování, nebo vyřezávání.

Výsledek jejich práce uvidíte jíž 25.11. na vernisáži přímo ve VNITROBLOCK. Dále se akce přesouvá k nám do Klasick Wheels kde vyhlásíme nejlepší vytvořené kousky, dáme si drink a poslechneme dj Forrest Pina. Venku bude připraven bar se speciálními drinky, které připraví Radlická kulturní sportovna. Samozřejmě, že maso na grilu nebude chybět!

Start afterparty: 19:00
Vyhlášení ve 21:00
Konec afterparty: záleží na vás :)
Vstup: 0,-

 

Klasick Wheels
Tel: 732 464 064
Bubenská 942/8
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: