Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
října

20 let ateliéru Grafický design ze Zlína

CZECHDESIGN

zpět na výpis akcí
 

Galerie CZECHDESIGN zve na výstavu 20 let Ateliéru grafického designu (AGD) ve Zlíně. Putovní výstava představuje proces výuky v AGD společně s úspěch

Začátek:05. 10. 17
Konec:20. 10. 17
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 19:00
Kategorie: kultura|design, galerie

• CO SE DÁ STIHNOUT ZA DVACET LET? •

Přijďte se podívat na to nejlepší, co ve zlínském ateliéru za dobu jeho existence vzniklo, a jak se daří jeho absolventům v praxi. Zveme vás na podzimní výstavu v GALERII CZECHDESIGN.

Termín výstavy •5.- 20.10.2017

Otevírací doba • PO-PÁ / 12-19

Vstup zdarma.

Ateliér Grafický design (AGD) je v současnosti jedním z jedenácti ateliérů Fakulty multimediálních komunikaci Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Vznikl v roce 1996 a vloni tedy oslavil 20 let od svého založení. Vychoval již desítky absolventů, kteří mají téměř 100% uplatnění v praxi.

Netradičně uspořádaná výstava ukazuje výuku v AGD na jednotlivých stupních grafické abecedy a zároveň zachycuje pedagogický přístup k této výuce. Mezi cíle výuky v oboru patří: talent, řemeslná dovednost, typografie, kaligrafie, kresba, kreativita, počítačová gramotnost, oborový přehled, všeobecné znalosti, ale také mezioborové přesahy, sledování soudobých trendů a mnoho dalšího.

Organizátoři výstavy • UTB ve Zlíně & CZECHDESIGN

Celoroční výstavní program GALERIE CZECHDESIGN je podpořen Ministerstvem kultury, Státním fondem kultury, Magistáty hl. města Prahy a Městkou částí Praha 1.

CZECHDESIGN
Tel: +420 777 611 426
Vojtěšská 3
Prague, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: