Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
září

Koncert Alana Silvestri

Kongresové centrum

zpět na výpis akcí
 

Filmová hudba slavného skladatele v Kongresovém centru.

Datum:30. 09. 17
Cena:od 550 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

V podzimní části sezony si pro Vás obvykle připravujeme tématická vystoupení věnovaná dílům, ságám či autorům.
Koncert 30. září 2017 od 19 hodin ve Společenském sále Kongresového centra jsme tentokrát rozhodli zasvětit skladateli Alanu Silvestrimu. Ten v březnu oslavil své 67. narozeniny a jeho věk jen o 2 přesahuje počet vydaných soundtracků ke snímkům různých žánrů.
Tohoto skladatele jsme se rozhodli vybrat zejména kvůli hudební rozmanitosti jednotlivých skladatelských děl. V našem repertoáru se nyní nachází pěkná sbírka jeho skladeb. A vy už je v našem podání velice důvěrně znáte, řadíme mezi ně např. Back to the Future 3Forrest Gump, Avengers, Judge Dredd či G.I.Joe.
Jak ale číslo výše napovídá, hudebního materiálu je mnohem víc a my pro Vás hledáme to nejzajímavější, co se v průřezu skladatelovou filmografií objevilo.

Kongresové centrum
Tel: 261171111
5. května 65
Praha 4
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: