Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
srpna

Koncert ShumDavar

Jazz Dock

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si poslechnout naši fúzi gypsy-klezmer-balkánu a otevřít dveře jednomu extra letnímu víkendu.

Datum:18. 08. 17
Cena:od 200 Kč
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Shum Davar je mezinárodní world music seskupení, které tvoří muzikanti z Běloruska, Gruzie, Slovenska a České republiky. Za tři roky existence se kapela zapsala do povědomí tuzemských i zahraničních milovníků východního folklóru jedinečným pojetím fúze klezmeru, romské, balkánské, kavkazské a slovenské lidové hudby kořeněné prvky jazzu. Vedle věrného přístupu k tradiční hudbě evropských menšin a virtuozity jednotlivých hudebníků kapela upoutá zejména nasazením a strhující pozitivní energií, která činí z každého vystoupení neopakovatelný zážitek.

Juraj Stieranka – housle; Aliaksandr Yasinski – akordeon; Gugar Manukjan – akordeon; Viktor Kundrák – bicí, perkuse; Daniel Kundrák – kytara; Pavel Bartoš – kontrabas.

Vstupné na sezení 300 Kč, na stání 200 Kč.

Jazz Dock
Tel:
Janáčkovo nábřeží 2/3249
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: