Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
srpna

Scream INC. Metallica Tribute Band

Uhelna Club & Restaurant

zpět na výpis akcí
 

Jedna z nejuznávanějších revivalových kapel světa - SCREAM INC. Metallica Tribute Band.

Datum:18. 08. 17
Cena:270 Kč
Čas:19:30 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Kapela, žijící v Kyjevě, která bravurně ovládá slavný repertoár ! Pyšní se schváleným názvem „Oficiální Metallica Revival!“ Navíc v tomto roce připomínáme 30 let od vydání jednoho z nejznámějších alb v historii metalu – „Master of Puppets„! Kapela zahraje písničky z tohoto alba, nejsilnější klasiky thrash-metalové legendy z Los Angeles, s energií a zvukem tak podobně originálu, jak je to možné! Scream Inc. existují již od roku 2008 a dosáhli velkého úspěchu ve všech zemích, kde koncertovali. Stali se jedním z nejvýznamnějším tribute-bandem světa. Důkazem toho jsou i vyprodaná show. Jejich kanál na portálu Youtube je vysoce hodnocen a sledován jak v Evropě, tak i ve Spojených státech, a to především díky vysoké kvalitě jejich živých vystoupeních.

Je to také první a jediný tribute-band, který zopakoval legendární show S & M (Metallica se symfonickým orchestrem v roce 1999 v San Francisku). Šlo o jeden z nejúspěšnějších koncertů kapely, který se konal 17. dubna 2016 v Moskvě v Kremelském Paláci za účasti více než 6000 návštěvníků! Tato show drží rekord v návštěvnosti koncertů všech Metalica revivalů.

Nenechte si ujít svou šanci vidět a slyšet nejlepší Metallica Revival v historii!

Uhelna Club & Restau...
Tel: 257 217 955
Štefánikova 18/25
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: