Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
října

Struny podzimu

MHF Struny podzimu

zpět na výpis akcí
 

21. ročník mezinárodního hudebního festivalu.

Začátek:20. 10. 17
Konec:09. 11. 17
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Festival Struny podzimu se vrací! Po roční přestávce s novou energií, novými nápady, novou uměleckou radou a pokračujícím důrazem na „novátorskou tradici“ zosobněnou prezidentem a zakladatelem festivalu Markem Vrabcem. Do třetí dekády vstupuje festival s řadou inovací, ale nevzdává se dlouholetého úspěšného receptu na festivalový program, kterým je vybraným mixem jazzu, klasiky, tradice i experimentu. K prověřenému základu programoví tvůrci s citem přimíchávají esence světového folku, folklóru, country i hip hopu a tím vytvářejí program, který jinde neuslyšíte.

„OBJEVNÝ, MULTIŽÁNROVÝ, ODVÁŽNÝ,“
to byla adjektiva, která nejčastěji provázela uplynulých dvacet ročníků festivalu. Inovativnost je charakteristická také pro 21. ročník. Zárukou diverzity, při zachování nekompromisní kvality představuje umělecká rada složená z výrazných osobností a zároveň expertů na odlišné žánry. Pozvání do ní přijali Guy Borg, persona se zřídka vídanou uměleckou integritou již dříve v rámci festivalu působící jako manažer uměleckého plánování, Petr Ostrouchov, respektovaný hudebník, skladatel, vydavatel a producent a Vilém Spilka, nový programový ředitel festivalu Struny podzimu a zároveň umělecký ředitel spřáteleného festivalu JazzFestBrno.
Těšíme se s Vámi na další hudební i společenské zážitky na Strunách podzimu 2017!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: