Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
července

Letní kino - Riegrovy sady - Město

Park Riegrovy sady

zpět na výpis akcí
 

Filmové promítání pod širým nebem.

Datum:24. 07. 17
Cena:Zdarma
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Město

V Bostonu dojde každý rok asi ke 300 loupežím. Většina zlodějů žije ve čtvrti o jedné čtvereční míli, která se jmenuje Charlestown. Jedním z nich je Doug MacRay (Ben Affleck), ale není stejná krevní skupina s jeho zlodějskými kolegy. Na rozdíl od nich měl Doug šanci na úspěch, šanci jít jinou cestou než v kriminálních stopách svého otce. Jenže místo toho se stal vůdcem bandy nelítostných bankovních lupičů, kteří se chlubí tím, že si dokážou vzít cokoli a nikdo je nikdy nechytí.

Jedinou rodinu, kterou Doug má, jsou jeho parťáci zloději a hlavně Jem (Jeremy Renner), který i přes svou nebezpečnou povahu je pro Douga něco jako bratr, kterého Doug nikdy neměl. Věci se ale změní při poslední akci gangu, kdy Jem zajme jako rukojmí bankovní manažerku Claire Keesey (Rebecca Hall). Když zjistí, že žije v Charlestownu, začne být Jem nervózní a chce zjistit, co všechno Clarire viděla. Doug ví, čeho je Jem schopen, a proto se rozhodne se o ni postarat sám.

Claire nemá ani ponětí, že jejich setkání není náhodné a netuší, že ten okouzlující cizinec je jedním z mužů, kteří ji jen před několika málo dny terorizovali. Čím je vztah s Claire vážnější a vášnivější, tím víc chce Doug zmizet z města a změnit svůj dosavadní život. Ale s federální policií v zádech, kterou vede agent Frawley (Jon Hamm) a s Jemem, který zpochybňuje jeho loajalitu, Doug zjišťuje, že zmizet nebude vůbec jednoduché a co je horší – může postavit Claire do palebné linie. Všechny možné volby, které kdysi měl, se smrskly do jedné: buď podvede kamarády, nebo ztratí ženu, kterou miluje…

Park Riegrovy sady
Tel: 222 717 247
Riegrovy sady 28
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: