Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
července

Free Summer Events

Galerie Rudolfinum

zpět na výpis akcí
 

Letní program v Galerii Rudolfinum.

Začátek:01. 07. 17
Konec:03. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie

65 dní trvající letní program Galerie Rudolfinum nabízí vizuální, hudební či divadelní představení, performance, diskuze, prezentace zahraničních hostů nebo večerní DJ sety. Akce se budou odehrávat na prostranství před vstupem do galerie, ve dvoraně Rudolfina nebo v přilehlém parčíku. K dispozici jsou také prostory Artparku, Café Rudolfinum nebo Kina Rudolfinum. Nabízíme workshopy a dílny pro nejmenší děti či speciální program pro zahraniční návštěvníky Prahy.

Od soboty 1. července až do neděle 3. září 2017 se v Galerii Rudolfinum a přilehlých prostorách bude konat Free Summer Events. Mezi umělci a projekty, které se na Free Summer Events v Galerii Rudolfinum představí, jsou například vystoupení divadelní skupiny SKUTR s představeními Bouře a Malá smrt, storytellingové představení nazvané Všecko je to pravda! hereček Evy Burešové a Marie Švestkové, interaktivní koncert umělců Petra Nikla a Ondřeje Smeykala nazvané Líheň, DJs Radia 1 a mnoho dalších.

Po celé léto poběží také tradiční Nedělní dílny pro děti v Artparku a filmová představení v Kině Rudolfinum. Všechny akce v rámci Free Summer Events jsou pro veřejnost zdarma.

Galerie Rudolfinum
Tel: +420 227 059 205
Alšovo nábřeží 79/12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: