Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
července

Masaryk na střeše Centra Černý Most

UPC MAX kino

zpět na výpis akcí
 

Letní večery s českými filmovými peckami na střeše nákupního Centra Černý Most v Praze.

Datum:27. 07. 17
Cena:Zdarma
Čas:20:30 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Filmový kanál Prima MAX, společnost UPC Česká republika a multikino CineStar Černý Most vás i letos zvou na vymazlené letní večery s českými filmovými peckami na střeše nákupního Centra Černý Most v Praze. Od 22. června vás každý čtvrtek po deset večerů čeká projekce nejlepších českých hraných i animovaných filmů, které získaly nominaci na Českého lva od členů České filmové a televizní akademie za rok 2016. Těšit se můžete na slavnostní zahájení za účasti známých osobností FTV Prima. Vstup na promítání bude opět zdarma.

O filmu:

Prožil život bohéma, miloval ženy, hudbu, velká gesta. V jeho srdci bojovala nespoutanost extravagantního umělce s povinností a morálkou úředníka, diplomata. Velkou část života procestoval, ale nikdy nezapomněl na zemi, z níž pocházel, na republiku, kterou založil jeho otec Tomáš Garrigue. Smrt Jana Masaryka je dodnes zahalena tajemstvím. Mnohá tajemství se však skrývají i v jeho životě! Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího československého ministra zahraničí, Jana Masaryka, se vrací do doby těsně před druhou světovou válkou. Ve třicátých letech vrcholí Masarykova diplomatická kariéra, kterou tráví převážně ve Velké Británii, kde se snaží dostat světové mocnosti na stranu Československa.

Muž, oceňovaný jako brilantní řečník, zábavný společník a milovník života, má však i svou temnou stránku. Masaryk hledá únik před svým jménem, před odpovědností i před sebou samým v hýřivém životě, alkoholu a drogách, ale také v neustálém sebetrýznění. Tehdejší velvyslanec v Londýně se najednou ztrácí z veřejného života. Přerušuje kontakt s politickými kolegy i s přáteli. Na několik měsíců mizí, kamsi do Ameriky... Na pozadí historických událostí se odehrává napínavý životní příběh okouzlujícího, ale nevyrovnaného, sebedestruktivního muže a jeho marného boje o budoucnost vlastní země.

UPC MAX kino
Tel:
Chlumecká 765/6
Praha 9, 19819
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: