Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
června

Anna Kopková / Possible

Polagraph

zpět na výpis akcí
 

Celý projekt Possible tak trochu nabourává běžné pojetí Polaroidu jakožto média, se kterým můžete mít „dílo“ hotové po pár minutách.

Začátek:15. 06. 17
Konec:29. 06. 17
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie

Anna s Polaroidy pracuje úplně jinak – fotografie tvoří s ohromnou pečlivostí a poté tráví hodiny při pomalém, precizním a náročném transferu snímku na květy. 

V Polagraphu tak bude vystavovat sérii precizně zarámovaných květin, na jejichž květy přenesla fotografie pořízené Polaroidem. Ty pro ni mají velmi osobní význam, což ještě znásobuje fakt, že Anna většinou použila květiny, které dostala od svých blízkých.

Je ohromně zajímavé nejen sledovat, jak průhledná fólie s fotografií obepne květ a následně se deformuje podle toho, jak květina postupně usychá, ale také se nechat unést fantazií a domýšlet si, proč je která fotografie na které květině. 

Vernisáž výstavy se odehraje v Polagraphu ve čtvrtek 15. Června od 18 hodin a autorka na místě ukáže a vysvětlí, jak se takový transfer fotografie tvoří. 

Více informací zde a zde.

Polagraph
Tel: 777717569
Husinecká 14
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: