Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
srpna

Das Sommerkino Praha: THIS AIN'T CALIFORNIA

Klubovna

zpět na výpis akcí
 

Punková pohádka o partě dospívajících, kteří s manickou energií zachytili svůj každodenní život na kameře.

Datum:23. 08. 17
Cena:Zdarma
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Na drolícím se asfaltu bývalého východního Německa objeví tři kluci lásku ke skejtování. A to v zemi, kde je něco takového naprosto neakceptovatelné, a proto možná tak šíleně vzrušující.
 
Punková pohádka o partě dospívajících, kteří s manickou energií zachytili svůj každodenní život na kameře Super 8, ukazuje život v NDR tak, jak nebyl dosud ve filmovém vyprávění ztvárněn. Snímek provází tři hlavní představitele od jejich dětství v 70. letech a období vzdoru v letech osmdesátých až do podzimu roku 1989, když jimNa drolícím se asfaltu bývalého východního Německa objeví tři kluci lásku ke skejtování. A to v zemi, kde je něco takového naprosto neakceptovatelné, a proto možná tak šíleně vzrušující.

Klubovna
Tel: 776 345 069
Generála Píky
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: