Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
dubna

První výstava v kaš-mi-daš: "Všechno" od Ester Starling

Kaš-mi-daš

zpět na výpis akcí
 

Mezanin našeho papírnictví kaš-mi-daš se otvírá umění!

Začátek:21. 04. 17
Konec:04. 05. 17
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie

Srdečně vás zveme na první výstavu, jejíž autorkou je youtuberka Ester Starling, která ji mnohoznačně pojmenovala "Všechno".

Na co se můžete těšit? ,,Tvořím, co mě napadne. Do mé tvorby se vždy nejvíce promítá daný okamžik, nálada a nápad, který přichází zdánlivě sám a odnikud. Myslím si, že umění nemá žádná pravidla, a to je na tom z mého pohledu to nejlepší. Ráda pracuji s náhodou a věřím, že právě ona dokáže při mém kreslení a malování nejvíce kouzlit. Kombinuji různé techniky a materiály, abstrakci i reálné prvky, zmatek s minimalismem," představuje svou tvorbu Ester.

Slavnostní vernisáž se uskuteční v pátek 21. dubna od 17.00. Esteřinou tvorbou se můžete kochat až do 19. května. Těšíme se na vás v papírnictví kaš-mi-daš.

Kaš-mi-daš
Tel: 775 013 910
Pod Nuselskými schody 1721/3
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: