Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Slavný milostný příběh nenaplněné lásky, hledání smyslu a životního cíle.

Datum:29. 03. 17
Cena:od 90 Kč
Čas:19:00 - 21:20
Kategorie: kultura|divadla

říběh nenaplněné lásky petrohradského šviháka a venkovské dívky je básnickou sondou do lidské duše. Absence smyslu bytí, absence jakéhokoli životního cíle žene mladého muže z místa na místo, nedává mu nikde klid, vede ho k pocitu, že svět je místo nudné a život je hra předem prohraná. K tomu, aby pochopil, že zoufalství neleží vně, ale pramení z jeho vlastní duše, musí zradit přátelství, zmařit lidský život, ztratit skutečnou lásku a dohnat sebe sama až k branám pekel.

Z ruchu Petrohradu uniká Oněgin před intrikami a společenskou přetvářkou na venkov, kde chce najít novou životní inspirací. Jako většina městských lidí je však překvapen, a to dost nemile. Stěží na vesnici nachází jediného přítele, mladého básníka, a díky němu jedinou společnost, která se nabízí v domě Lariných. Oněgin však i sem vnese lehkomyslné manýry zlaté mládeže, proti nimž je venkovská společnost pramálo imunní, a vše se tak vyhrotí v katastrofu.

Slavný milostný příběh znovu ožívá na prknech Divadla ABC v dynamické režii Pavla Kheka.

Městská divadla praž...
Tel: 224215943
Vodičkova 28
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: