Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
března

LP (Vyprodáno)

ROXY

zpět na výpis akcí
 

Zpěvačka LP s charakteristickým hlasem vyprodala za pět minut březnový koncert v pražském klubu Roxy.

Začátek:28. 03. 17
Čas:20:00 -
Kategorie: kultura|koncerty

LP alias Laura Pergolizzi, charismatická šestatřicetiletá Američanka s impozantním, řezavě emotivním hlasem, vyprodala za pouhých pět minut koncert 28. března v pražském klubu Roxy. Nyní je její další vystoupení u nás potvrzeno na festival Colours of Ostrava, který proběhne od 19. do 22. července v industriálním areálu Dolních Vítkovic.

“Velký zájem jsme o její premiérové vystoupení v České republice čekali, ale že bude až tak obrovský, to překvapilo i nás. Jsme proto rádi, že se nám nakonec po dlouhém a napínavém jednání podařilo domluvit ještě druhé velké vystoupení právě v létě v Ostravě,” říká ředitelka festivalu Colours of Ostrava, který je také pořadatelem koncertu v Roxy.

KDO JE LP?
LP se nejdříve proslavila jako autorka hitových skladeb Rihanny, Cher, Christiny Aguilery, Backstreet Boys nebo Rity Ora. Loni pak prorazila s milostnou skladbou Lost On You, kterou obsadila světové hitparády, rádia i iTunes, Spotify nebo YouTube. Se stejnojmenným albem probudila zájem i ve Spojených státech. “Řekla bych, že jsem skrz naskrz písničkářka a chytlavost pro mě není sprosté slovo,” tvrdí o sobě zpěvačka s italskými kořeny. Nebýt lodi vytetované na prsou a nezbytného ukulele v ruce, připomínala by štíhlou postavou v pánském obleku a kudrnatými vlasy mladého Boba Dylana.

Vyzařuje z ní nesmírné odhodlání a schopnost naplnit své písně správnou dávkou dramatu a melodičnosti. Věří tomu, že smyslem hudby je pomoci lidem cítit se dobře, proto zvolila jednoduchý recept: přitažlivou směs rocku, folku, americany a popu postavenou na průzračném a hutném kytarovém zvuku, jen s minimálním vkladem elektroniky. Říká tomu “big indie” nebo “stadiónový folkrock”.

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: