Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
února

Alma Lily Rayner: Co mi otec strkal do vagíny

ARTWALL GALLERY

zpět na výpis akcí
 

Autobiografické svědectví: série digitálních tisků 3D objektů konstruovaných podle skutečných předmětů, fotografií a vzpomínek.

Začátek:02. 02. 17
Konec:13. 03. 17
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: kultura|galerie

Je to tichá, neviditelná válka. Nic nevybuchuje. Nepochodují tu armády. Neslídí tu žádné kamery. Ať se stane cokoliv, nikdo nebude držet minutu ticha. Bitevním polem je obyčejný dům. Postel je ustlaná a růžová. Lžička, hračka a kus mýdla. Je to jen táta. Je to jen dcera. Uběhl další rok.

O umělkyni:
Alma Lily Rayner je aktivistka a umělkyně, která v dětství zažila dlouhodobé sexuální zneužívání. V rámci výstavy organizované ve spolupráci s galerií Artwall se poprvé v českém prostředí objeví tento typ zpovědi ve veřejném prostoru.

Výstavu doprovází cyklus diskuzí pro širokou veřejnost s názvem Proč zrovna já, které proběhnou v tranzitdisplay, Dittrichova 9, Praha 2.

ARTWALL GALLERY
Tel: 734575896
Nábřeží Edvarda Beneše
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: