Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
února

Téměř TŘI SESTRY (A. P. Čechov, B. Hančilová)

Divadlo DISK

zpět na výpis akcí
 

Klasické dílo dramatické literatury, uvádíme ve výrazné úpravě. Zaměřili jsme se v ní především na osudy postav mladší generace.

Datum:26. 02. 17
Cena:120 Kč
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

Tři sestry před rokem osiřely. Jejich autoritativní otec zemřel a ony vstupují do dospělosti – mají celý život před sebou. Touží po tom odjet do Moskvy, vrátit se do velkého světa, opustit ubíjející nudu maloměsta. Brzy ale zjišťují, že život neproběhne tak, jak si ho vysnily. Jejich sny se rozplývají a nahrazuje je realita, často trapná a nepříjemná. Ukazuje se, že láska není tak krásná a ideální jako v románu a práce nepřináší ani tolik naplnění, jako spíš únavu.

Všechny postavy touží po něčem, co nemůžou mít a upínáním na nemožné, sněním o nereálném, zapomenou žít v okamžiku. 

 

překlad: L. Suchařípa, režie: T. Töpfer, dramaturgie: B. Hančilová, scéna: L. Mathé, kostýmní výtvarnice: A. Straková, hudba: O. Brousek, produkce: K. Pazderová, M. Náhlíková, hrají studenti 4. ročníku KČD: K. Trnková, K. Janovičová, J. Kotrbatá, B. Kaňoková, M. Lurie, A. Vacula, V. Javořík, V. Švarc

 

 

 

 

Divadlo DISK
Tel: +420 234 244 254
Karlova 26
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: