Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
ledna

Pavilon (Autorský projekt)

Divadlo DISK

zpět na výpis akcí
 

Vítejte v Pavilonu I.P.F.F. - Institutu postkorozní flory a fauny.

Datum:19. 01. 17
Cena:120 Kč
Čas:19:30 - 20:30
Kategorie: kultura|divadla

Svět byl zasažen. Lidstvo ztratilo kontakt s přírodou. Oxid siřičitý, oxid uhelnatý, amoniak a chlorovodík zapříčinily postupnou atmosférickou korozi. Ta v kombinaci s olovem, které po válce pokrývalo 37% atmosféry, vytvořila silnou reakci a klesla k pevnině.

Zvířata a veškerá vegetace začala trpět nedostatkem vlhkosti, vzduchu a kyslíku. Nebyla schopná fotosyntetické produkce. Zvýšená hladina olova je začala hubit. Nakonec přišla od severu velká korozní bouře a zahubila veškeré zbytky živých exemplářů.

vědecký koncepční a tvůrčí tým: N. Rajnišová, A. Kalivodová, M. Zika, produkce Pavilonu: P. Náhlíková, L. Veřtátová, K. Soukupová, cvičení asistenti: J. Strýček, D. Migač, J. Šurková, L. Přichystalová, M. Cikán, L. Karda, N. Mikulová, A. Kalivodová, A. Gregorec

 

 

Divadlo DISK
Tel: +420 234 244 254
Karlova 26
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: