Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
října

Marek Musil - Dust and Light

Nikon Photo Gallery

zpět na výpis akcí
 

Výstava fotografií současného českého vizuálního umělce.

Začátek:13. 10. 16
Konec:20. 11. 16
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 19:00
Kategorie: kultura|galerie

Jako módní a reklamní fotograf si vytvořil velmi osobitý styl, který svou působivostí inspiroval mnohé reklamní agentury. Svou kariéru začal Marek před 15 lety v časopise Žena a život, kde portrétoval herce a další známé osobnosti. Také začal tvořit v časopise Módní story, kde si vybudoval své místo jako módní fotograf a postupně se propracoval k focení i pro další české časopisy jako například Elle, Esquire, Harper´s Bazaar, Proč ne?!, Cosmopolitan, Marie Clarie, In Style a Dolce Vita.

K jeho portfoliu nerozlučně patří i focení pro české módní návrháře a již 6 let je tvůrcem černobílé kolekce dokumentárních fotografií s názvem Backstage of Fashion Week, kterou tvoří během svého působení na pražských Fashion Week.

Momentálně prokládá svou profesní tvorbu reportážními cestami po celém světě, na kterých tvoří dokumentární cyklus pohledů na svět jeho okem. Postupně si plní své sny a touhy ve snaze zachytit svět v jeho autenticitě. 

Nikon Photo Gallery
Tel: 257 317 277
Újezd 19 
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: