Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

MyRaw Café

Praha 1, Dlouhá 39, 110 00

zpět na výpis
 
MyRaw Café

Kavárna je stoupencem raw vegan food, kdy veškeré suroviny jsou zpracovávány max. do teploty 42° C.

Telefon:603 889 016
Kategorie: gastro|kavárny

Kavárna MyRaw Café je stoupencem raw vegan food, tedy zdravého životního stylu, kdy veškeré suroviny jsou zpracovávány max. do teploty 42° C, a proto si zachovávají svoji „živou“ hodnotu všech enzymů a vitamínů. Raw food tak přispívá k prevenci vzniku většiny civilizačních chorob a zpomaluje stárnutí. MyRaw café je raw food kavárnou, kde se Vaše chutě pojí s nebem a kde se snoubí zdánlivě nespojitelné – požitek z vynikající, čerstvě pražené kávy a zdravého životního stylu delikátního raw food. 
V naší kavárně Vám nabídneme tu nejlepší praženou kávu, jakož i alternativní přípravu kávy pod vedením baristy Jakuba, milovníka kávy a „latté artu“. 

Lahodnou chuť kávy pak dokonale doplní raw veganské dezerty pod taktovkou dlouholetého vitariána Tomáše. Nezaměnitelnou chutí si vás také podmaní polední menu a slané chuťovky, jako jsou ořechové sýry, dipy a tyčinky. 

Veškeré naše výrobky jsou připravovány z čerstvých a čistě rostlinných, převážně bio surovin, které neobsahují lepek, laktózu ani cukr. Přesvědčit se o tom můžete na vlastní oči přímo v naší útulné kavárně ve stylu Provance, neboť výroba veškerých raw food produktů probíhá přímo před Vámi ve formě tzv. show – cooking. 

Na své si přijdou i milovníci smoothie a fresh nápojů, které Vám s potěšením připravíme. Pro jedinečnost okamžiku si Vám dovolíme nabídnout autentická organická vína od českých námi osobně prověřených vinařů.

Garantem kvalitních raw potravin je majitelka Miroslava Malaníková s dcerou Petrou, obě nadšené raw veganky.

Otevírací doba    
po - pá: 9:00 - 22:00
so: 11:00 - 21:00
ne: 11:00 - 18:00

Dlouhá 39
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: