Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Cidrerie BYOF Bar

Praha, Na Návsi 37, 25231

zpět na výpis
 
Cidrerie BYOF Bar

První bar, kde vás nevyhodí s vlastním jídlem.

Telefon:272 049 616
Kategorie: gastro|bary a pivnice, občerstvení

BYOF je zkratkou pro "bring your own food" a Cidrerie pod tímto názvem otevírá degustační bar v prostorách své výrobny ve Všenorech u Prahy. V baru se bude rozlévat výhradně cidre. Zajímavostí konceptu je to, že hosté si mohou donést své vlastní pohoštění, případně využít místního venkovního grilu. Slunečný den tak můžete strávit v idylickém prostředí u Berounky, jen kousíček od Prahy, zároveň přitom můžete nahlédnout do výroby cidru a ochutnat ho přímo u zdroje. Kromě lahvovaných perlivých cidrů bude v nabídce i jedinečná možnost ochutnat tzv. mladý cidre přímo z tanku ještě před stáčením do lahví.
C
idrerie stojí u oblíbené karlštejnské cyklostezky, kousek od Berounky v okolí plném lesů a je ideálním cílem víkendových výletů nebo procházek. BYOF Bar bude otevřený ze začátku o víkendech a během léta se přidají i všední dny. Otevírací doba mimo víkendy se řídí podle aktuálního programu, který bude zveřejňován prostřednictvím facebookové stránky Cidrerie.

K dispozici bude hostům kromě nápojů také veškeré zázemí jako posezení, venkovní gril a v případě nepěkného počasí i vnitřní prostory. Koncept BYOF neznamená jen přinést si své vlastní občerstvení, ale také nápady, jak strávit příjemný den s přáteli, jakou kulinářskou specialitu k cidru zvolit, případně jakou akci v Cidrerii uspořádat. BYOF bary se stávají čím dál oblíbenější alternativou klasických restaurací, zejména v New Yorku, Holandsku a Itálii.

Cidrerie BYOF Bar poprvé otevře 31. května v rámci letošního „dne otevřených vrat“, během kterého si každý host bude moci Cidrerii projít prostřednictvím komentovaných prohlídek přímo s majitelem a výrobcem Cidru Premier Jáchymem Klimentem, nebude chybět ani degustace cidru - a pokud budete chtít ochutnávat víc, než cidre, tak nezapomeňte: Bring Your Own Food!

Na Návsi 37
Praha, 25231
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: