Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

U Rytíře Jakuba

Praha 4, Golčova 1/2, 140 00

zpět na výpis
 
U Rytíře Jakuba

Nekuřácká restaurace v prostorách hospodářského dvora náležícímu k zámku Kunratice.

Telefon:244 404 458
Kategorie: gastro|restaurace

Celý prostor je rozdělen na dvě hlavní části – víceúčelový sál, který je opatřen pro zvukovou aparaturou a pódiem, kde je možnost pořádání mnoha různých akcí ( svatby, podnikové rauty, rodinné oslavy, přednášky, školení, plesy, představení pro děti, amatérská i profesionální vystoupení apod.)

Druhou částí je restaurace s klenbovými stropy, v čelní části s dominantním barem. Také v této restauraci je možnost oddělení prostor pro různý počet hostů v uzavřené společnosti. Interiér zachovává původní historickou atmosféru. Vybavení kuchyně splňuje nejpřísnější hygienické normy, totéž samozřejmě platí i o všech technologických procesech.Tato restaurace je nekuřácká, v celé restauraci je možnost připojení wi-fi! Připravujeme pro vás v tomto ohledu ojedinělé překvapení, které bude zajímavým doplňkem obvyklých způsobů při volbě vašeho menu.

Golčova 1/2
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: