Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Japan Korean restaurant U Kavalíra

Praha 6, Jaselská 266/10, 160 00

zpět na výpis
 
Japan Korean restaurant U Kavalíra
Telefon:233 326 670
Kategorie: gastro|restaurace

Jsme již zaběhlou, více než deset let působící orientální restaurací v centru Prahy.V naší kuchyni realizuje své kulinářské umění zkušená kuchařka, původem z Jižní Koreji.

Co se týče přípravy tradiční japonské speciality sushi, předvádí u nás svou zručnost při její přípravě dvojice letitých kuchařů z České republiky a Jižní Koreji.

Restaurace čítá sedm stolů pro 4 osoby, pět stolů pro 2 osoby,čtyři stoly pro 8-10 osob a stůl v uzavřeném salonku pro 10-12 osob.

Při maximálním počtu je možná rezervace na větší párty, rauty či oslavy až pro 110 osob.

V naší restauraci je možnost využití WIFI sítě zcela zdarma!

Restaurace se skládá z přízemí s jedenácti stoly a salonkem a z zimní zahrádky v patře. Zde nabízíme osm stolů pro cca.30 osob. V přízemí se nachází bar a sushi bar, kde můžete sledovat, jak probíhá příprava Vašeho sushi! 

Veškerá jídla je možno zabalit s sebou za poplatek 10CZK.

Přejeme Vám, abyste si od nás odnesli ten nejlepší gurmánský zážitek z orientálních specialit od zkušených mistrů této kuchyně!

Jaselská 266/10
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: