Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Plzeňský restaurant Kamera

Praha 5, Tilleho náměstí 792, 150 00

zpět na výpis
Tip
Plzeňský restaurant Kamera
Telefon:777850202
Kategorie: gastro|restaurace

Pivo – Kamera – akce! 

Pořádáme pravidelné i speciální akce v žánru „komedie / rodinný / gastro“. V hlavní roli vystupuje pečlivě ošetřovaná tanková plzeň, špičkové jídlo a dobrá společnost.  

Pondělní hospodský kvíz, úterní Grilovací tržnice, sobotní brunch, Řízkové neděle, zabijačky, haloweeen, Mikuláš, turnaje nebo soutěže amatérských kuchařských týmů. Zlatým hřebem každého roku je samotřejmě tematický silvestrovskéý večírek. 

Moderní česká gastronomie

Tradiční recepty inovujeme směrem k moderním trendům, aniž by ztratily na autenticitě. Ve své branži bojujeme proti používání veškerých instantních polotovarů. Proto je příprava našich pokrmů výrazně náročnější, ale výsledek o poznání chutnější.

Myslíme i na nejmenší hosty. U nás se vaše děti nemusí živit jen hranolkami s kečupem. Připravujeme výživná dětská jídla, ve kterých používáme méně soli a koření. Ke každému jídlu také dostanou kreativní prostírání a pastelky, aby se při čekání nenudily. 

Tilleho náměstí 792
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: