Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Bangkok

Praha 1, Josefská 1, 110 00

zpět na výpis
 
Bangkok
Telefon:211 151 302
Kategorie: gastro|restaurace

Thajské jídlo se vyznačuje svou rozmanitou chutí ať už je pálivé, kyselé, sladké, slané nebo hořké vždy je harmonicky vyváženo a servírováno v takové podobě, aby uchvátilo zákazníky. Thajská kuchyně se vyznačuje unikátním harmonickým spojením východních a západních vlivů, čímž vzniká něco zcela unikátního. Thajská restaurace Bangkok dbá zejména na autentičnost thajské kuchyně. Nekončí to ale jako jinde jen u jídelního lístku. Jídlo u nás vaří thajští kuchaři podle tradičních domácích receptů z nejlepších čerstvých surovin. Při návštěvě Vás přivítá autentické prostředí restaurace, které je vhodné jak pro klidný oběd, tak pro zpestření obchodní schůzky nebo večeře.

Josefská 1
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: