Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
září

Svatováclavské trhy 2017

Václavské náměstí

zpět na výpis akcí
 

Václavské náměstí a Náměstí republiky se promění na 2 týdny v duchu oslav svátku hlavního patrona Čech a Moravy Svatého Václava.

Začátek:18. 09. 17
Konec:28. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: gastro|farmářské trhy

Srdečně vás zveme na Svatováclavské trhy, kde si budete moct užit a vychutnat končící léto. Návštěvníci na Václavském náměstí uvidí předvádění tradičních řemesel, zajímavé rukodělné a řemeslné výrobky. Je přichystán i bohatý kulturní program a živá vystoupení umělců každý den od 13:00 do 18:00.

K oslavám patří i skvělé jídlo, a proto každý návštěvník bude moct ochutnat třeba skvělou staročeskou buchtu s vanilkovým krémem nebo zjistit jak se připravuje tradiční trdelník na mnoho způsobů. Máme pro vás i množství gastronomických novinek a překvapení, které najdete pouze na Svatováclavských trzích.

Tržiště budou otevřena každý den od 10 do 22 hodin.

Václavské náměstí
Tel:
Václavské náměstí
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: