Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
září

Dny českého piva

Dny českého piva

zpět na výpis akcí
 

Oslavte Dny českého piva první várkou vyrobenou z letošního chmele a exkluzivními speciály ve vašich oblíbených hospodách!

Začátek:26. 09. 17
Konec:01. 10. 17
Cena:Zdarma
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: gastro|bary a pivnice, festivaly

Pátý ročník Dnů českého piva bude zahájen v úterý 26. září přípitkem na Svatováclavské slavnosti a symbolickým naražením sudu vítězného ležáku v degustační soutěži České pivo 2017.

Do oslav, které budou trvat od 27. září do 1. října, se zapojí desítky pivovarů a minipivovarů. Tisíce hospod nabídnou ochutnávky pivních speciálů, pivní menu, setkání se sládky nebo prohlídky pivovarů. Dny českého piva, které pořádá Český svaz pivovarů a sladoven, jsou nejen svátkem všech milovníků zlatavého moku, ale také oslavou tradice českých hospod. 

Aktuální informace o Dnech českého piva 2017 budou průběžně aktualizovány na webu www.dnyceskehopiva.cz. Navštivte také Facebookovou stránku "Dny českého piva." Restaurace a hospody zapojené do Dnů českého piva poznáte také podle samolepky na vchodových dveřích podniků.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: