Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
června

Víno z celého světa

Food Event

zpět na výpis akcí
 

Přehlídka vín z více jak 30 zemí.

Datum:24. 06. 17
Cena:50 Kč
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: gastro|festivaly

Kromě klasických vinařských velmocí jako je Francie, Itálie, Rakousko, Argentina, Španělsko nebo Austrálie, budete moci ochutnat vína z Libanonu, Izraele, Gruzie, Bulharska, Nového Zélandu, Uruguaye, Peru a dalších zemí. Chybět nebudou sekty, šumivá vína nebo portské. Samozřejmostí bude párování vín s jídlem, a to nejen s masem či rybami, ale také se zeleninovými saláty, sýry, ovocem nebo čokoládou. Pestrou paletu vín bude doplňovat i občerstvení v podobě tapas, specialit z grilů, darů moře, ústřic, uzenin, exotického ovoce, šneků, terin a dalších. Vstupné na festival je 50 Kč, pro degustace oproti vratné záloze 50 Kč obdržíte skleničku na víno.

Food Event
Tel: 776 312 538
Smíchovská Náplavka
Praha 5
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: