Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
dubna

Farmářské trhy

OC Arkády Pankrác

zpět na výpis akcí
 

Vaše oblíbené farmářské trhy přímo před Arkádami

Začátek:05. 04. 17
Konec:20. 12. 17
Čas:08:00 - 18:00
Kategorie: gastro|farmářské trhy

Oblíbené farmářské trhy naleznete na hlavním prostranství před nákupním centrem Arkády Pankrác. Začínáme od středy 5. dubna 2017. Naleznete zde čerstvé potraviny, dobré víno z moravských vinařství nebo regionální pochoutky. U nás v Arkádách Pankrác vždy dobře a pohodlně nakoupíte.

Sortiment potravin se neustále rozšiřuje a obměňuje, především s ohledem na roční období. Vždy tu však naleznete čerstvou zeleninu a ovoce, ručně pletené housky, chleba z pravého kvásku a domácí koláče, nejrůznější sýry, domácí uzeniny, čerstvé ryby a drůbež, koření, čerstvé těstoviny, mošty, vína z Moravy a celou řadu delikates od lokálních výrobců, a to i v biokvalitě. Naleznete zde také řecké, maďarské a francouzské speciality. Můžete se celoročně těšit na bohatou nabídku rostlin, jarní sortiment sazenic i čerstvě řezaných květin.

Těšíme se na vás každou středu od 8 do 18 hodin.

OC Arkády Pankrác
Tel: +420 225 111 100
Na Pankráci 1727/86
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: