Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Připravte se na mikulášské radovánky. A běžte se klouzat!

doporučujeme | 3. 12. 2017

Prosinec je tu a s ním konečně i pořádná zima. Vytáhněte čepice, rukavice, brusle a vyrazte se ven klouzat. Doma u čaje pak seberte odvahu, rozbijte prasátko a připravte si nějaké ty koruny na nákup vánočních dárků. Máme pro vás několik tipů, kde sehnat dárek pro partnera, pro ségru i pro babičku. 


brusle%283%29.jpg


Zimním sportům dvakrát hurá!

Vytáhněte brusle ze sklepa a vyrazte se klouzat. Na Letné se bruslí už od pátku (a navíc zadarmo), kluziště na Ovocném trhu se slavnostně otevře v úterý 5. prosince (a bruslit se bude taky zadarmo).

 

Kluziště na Letné

Městská část Praha 7

01.12. - 17.02.


 

Kluziště na Ovocném trhu

Městská část Praha 1

05.12. - 30.01.

kluz.jpg

Kam vzít děti (nebo sebe) na Mikuláše

Děti se zaručeně vyřádí na mikulášské akci v Národním zemědělském muzeu. Andělé tu budou tančit na chůdách a chybět nebude ani mikulášská nadílka.

 

Mikuláš v muzeu

Národní zemědělské muzeum Praha

05.12. 11:00

Dospělákům doporučujeme vyrazit na Mikulášskou do Kasáren Karlín, kde proběhne loučení s Prastánkem Františka Skály i soutěž o nejsmradlavějšího čerta, nejdelší mikulášské fousy a nejdelší andělský let z boulderovací věže.

BONUS: Přehled zajímavých mikulášských akcí najdete ZDE.

pras.jpg


Už šílíte z dárků?

Dárky za ceny nižší, než kolik zaplatíte za svařák na Staromáku, seženete na bizár bazaru ve dvoře v Sokolovské. Nakoupíte oblečení, porcelán i sklo.

 

TOTÁL vintage*retro*bizár bazar VOL.2

Kuzmarkt showroom

04.12. 11:00

Vánoční market v Galerie hlavního města Prahy slibuje výprodej vybraných výstavních katalogů, publikací, plakátů či pohlednic. Na své si tak tak přijdou především milovníci umění.

 

Vánoční market v GHMP

Galerie hlavního města Prahy

07.12. - 10.12.

Veletrh Stříbrné vánoční dny nabídne výběr z 6000 dárků (módu, šperky, řemeslné výrobky, umění...) od 350 vystavovatelů. Na Lemarketu v Mánesu najdete přes 100 pečlivě vybraných českých a slovenských značek módy, kosmetiky, šperků, dětských hraček, pánských doplňku, jídla a mnoho dalšího. To by bylo, abyste si nevybrali.

 

Stříbrné Vánoční dny

PVA EXPO PRAHA

07.12. - 10.12.


 

Lemarket Opravdové Vánoce

Mánes

08.12. - 10.12.

16487029_1552011118157429_928296311514857313_o.jpg

Filmové premiéry tohoto týdne najdete ZDE.

Z těch několika nových filmů v kinech doporučujeme vaší pozornosti především Místo splněných přání. Snímek s tak trochu vánočním podtitulem "Co všechno jste ochotni udělat, aby se vám splnilo to, po čem toužíte?" Mimochodem, film režíroval Paolo Genovese, který je podepsaný i pod skvělým snímkem Naprostí cizinci.


 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!