Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Předpověď na příštích 5 týdnů: Máme jasno, podzim bude plný bazárků

doporučujeme | 16. 10. 2017

Letní radovánky udělaly vítr ve vaší peněžence a to, co zbylo, šetříte na Vánoce? Máme pro vás dobrou zprávu. Bezva kousky do podzimního šatníku pořídíte na říjnových a listopadových bazárcích doslova za pár korun. V následujícím článku vám poradíme, kam se za nákupy vydat. 

freestocks-org-187367.jpg

1. Ryder´s bazar

Proč jít zrovna sem: Na tomhle bazárku najdete vybrané kousky z dobročinných obchodů Sue Ryder i modely od známých českých návrhářek. Utržené peníze pomohou financovat péči o seniory.

 

Ryder´s bazar

ČSOB Inspirace

17.10. 09:30

2. CF Bazar

Proč jít zrovna sem: Na bazaru seženete nejen oblečení a doplňky, ale také autorské šperky z dílny mladé umělkyně Anny Frolíkové. Můžete se nechat zdarma nalíčit kosmetikou Mary Kay. Utržené peníze poputují Klubu nemocných cystickou fibrózou.

 

CF Bazar

ČSOB Inspirace

20.10. 11:00

3. Žižkovský swap

Proč jít zrovna sem: Na téhle akci se bude vyměňovat. Když přinesete (ale není to podmínkou) oblečení, doplňky či bižuterii, můžete si na oplátku zdarma něco odnést.

4. Bazar Na Prádle

Proč jít zrovna sem: V Divadle Na Prádle seženete oblečení, boty, doplňky, knížky i hračky za symbolické ceny. Donést můžete i to, co už se vám nehodí. Vše, co na bazárku zbyde, poputuje na charitu.

 

Bazar Na Prádle

Divadlo na prádle

21.10. 14:00

5. Autumn Flea Market

Proč jít zrovna sem: Ve sklepním prostoru z 19. století budou k dostání vintage i retro kousky i nějaká ta sklenka vína, aby se vám lépe nakupovalo.

6. Tradiční výměnný bazárek oblečení 

Proč jít zrovna sem: Přinesete-li libovolné množství zachovalého oblečení, můžete si vybrat cokoliv z toho, co přinesli ostatní.

baby.jpg

 7. JakPak bazar pro Cestu domů

Proč jít zrovna sem: V Hybernské kromě oblečení seženete i doplňky nebo knihy. Veškerý výtěžek z prodeje bude určen na podporu činnosti organizace Cesta domů, která mimo jiné provozuje domácí hospic.

 

6. JakPak bazar pro Cestu domů v Hybernské

Cesta domů

23.10. - 25.10.

8. Říjnový blešák na Heřmaňáku

Proč jít zrovna sem: Blešák na Heřmaňáku, který se odehraje 28. října, bude letos poslední. Nebudou se tu blešit jen oděvy, ale podělit se tu můžete třeba i o své pekařské umění nebo pokojové rostliny.

 

Říjnový blešák na Heřmaňáku

Bleší trh Heřmaňák

28.10. 09:00

herman.jpg

9. Vyměnitelný bazárek

Proč jít zrovna sem: Do Stromka centra můžete přinést oblečení (dámské, pánské, dětské), které už nenosíte, a odnést si, co vám sedne.

 

Vyměnitelný bazárek

Stromka centrum

09.11. 18:00

10. Podzimní bazárek Sester v sukni

Proč jít zrovna sem: Bazárek Sester v sukni nabídne módní kousky za pár korun, představení divadelní skupiny 20 000 židů pod mořem i hudbu.

 

Podzimní bazárek Sester v sukni

Nákladové nádraží Žižkov

25.11. 12:00


 

Další akce plné oblečení najdete ZDE.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!