Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Město rozsvítí SIGNAL v ulicích a roztančí GRAVITY festival v obchoďáku

doporučujeme | 8. 10. 2017

Kdo nikdy nebyl na SIGNAL festivalu, jako by nežil (v Praze nebo ve vzdálenosti 100 kilometrů od ní). Takže pokud máte resty z minulých let, rozhodně vyrazte na letošní pátý ročník! Kromě toho se chystá obří párty v obchoďáku, barmanská soutěž nebo premiéra filmu Sněhulák, u kterého se zaručeně budete bát.


signaltipy.jpg

Headliner tohoto týdne 

Akcí, která nejvíce září mezi všemi ostatními akcemi tohoto týdne, je bezpochyby Signal festival. Bude mít dvě trasy, novinkou bude galerijní zóna (4 zajímavé prostory, přičemž v každém z nich bude umístěna jedna instalace) a chybět nebude ani videomapping nebo instalace ze známého festivalu Burning Man.

 

Signal Festival

SIGNAL Festival

12.10. - 15.10.

signal2.jpg
 

Párty, párty, párty!

Párty typy určitě ocení barmanskou soutěž v Hard Rock Café. Barmani se tu utkají v celkem pěti disciplínách a k vidění bude i skutečná barmanská show.

 

BARocker 2017

Hard Rock Cafe

09.10. 20:00

Útroby obchodního centra Pankrác ovládne v pátek Gravity Festival. Těšte se na špičkové světelné efekty (takový malý Signal festival), holandské duo Zonderling, dj Tujamo nebo dj Sikdope a další.

 

Gravity Festival - Arkády Pankrác

OC Arkády Pankrác

13.10. 22:00

Dveře tento týden otevírá…

…nejen přestěhovaný obchod Akari s fakt stylovými sukněmi, ale i Psychiatrické nemocnici Bohnice. Podíváte se nejen do terapeutických dílen a Centra krizové intervence, ale i do tréninková kavárny "za plotem" či do kostela sv. Václava.

 

První Den v obchodě Akari

Akari

10.10. 16:00


 

Den otevřených dveří v PN Bohnice

Psychiatrická léčebna Bohnice

10.10. 13:00

akari1.jpg
 

Akce pro dobrou věc

Na náměstí Václava Havla (u Národního divadla) se bude v pondělí nejen diskutovat, ale můžete tu navštívit i stánky více jak třicítky neziskovek. Kromě toho vás čekají koncerty nebo stand-up comedy.  

 

Festivalové pondělí

Forum 2000

09.10.

V Karlíně vás seznámí s příběhem banánů i s tím, jak se žije lidem, kteří je pěstují. Promítat se bude banánový film a chybět nebude ani blešák.            

 

Výstava na stromech v Karlíně

Městská část Praha 8

09.10. 17:00

                                                 


 

Nejšílenější akce týdne

Zajímá vás, jak vypadá mateřská školka, kde se zastavil čas? Žádný problém. Městská část Praha 7 vyhrála soudní spor, po deseti letech získala přístup do zavřené mateřské školky U Průhonu a zve vás v úterý na prohlídku. Medvídci už na vás čekají. 

 

Den otevřených dveří a průchodů - MŠ U Průhonu

Městská část Praha 7

10.10. 16:30

Keepcup na Zoot.cz
 

Nejočekávanější filmová premiéra tohoto týdne a dva dokumentární filmy s diskuzí

 

Sněhulák - Premiérový víkend

CinemArt

12.10. - 15.10.


 

Máma z basy

Kino Pilotů

09.10. 18:30


 

Promítání s diskuzí filmu Selský rozum

VisitInn kavárna

11.10. 18:00

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!