Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Máslo za 60, pivo a cappuccino za 15 korun a navrch polívková smršť

doporučujeme | 1. 10. 2017

Možná vám nadpis našeho článku připomíná akční leták z Billy, ale to nevadí. Aspoň díky nám budete vědět, kde se tenhle týden dobře najíst a napít a kolik vás to bude stát. Pokud nemáte hlad, můžete vyrazit na strahovský kopec na fesťák nebo na Noc vědců.

polevka%281%29.jpg

O čem se mluví aneb Abyste byli v obraze

Pokud v pondělí letíte na dovolenou nebo na služební cestu, tak „gratulujeme“. Taxíky totiž budou blokovat cestu na letiště. Nelíbí se jim, že Adriana Krnáčová stále nezasáhla proti řidičům Uberu, kteří podle taxikářů porušují zákony.

V listopadu nás pak pravděpodobně čeká další "dopravní omezení", a to omezení jízdy na kole v centru Prahy (v oblasti náměstí Republiky, ulice Na Příkopech, dolního Václavského náměstí a na dalších ulicích od 10 do 17 h). Pokud s tímto omezením nesouhlasíte, přijďte svůj nesouhlas vyjádřit ve středu na náměstí Republiky.

 

Sraz vypuštěných duší

Auto*Mat

04.10. 17:30

Kam na (pořádnou) párty a za zábavou

Chcete-li se bavit v komorním prostředí kaváren, mrkněte na program festivalu Kavárny naživo, pokud dáváte přednost swingu, musíte do Lucerna Music Baru. Fanoušci fesťáků se pak sejdou na Strahově, kde se na hlavním pódiu představí například Wohnout nebo Circus Problem. Vstup bude zdarma.

 

Kavárny naživo 2017 | Praha

KAVÁRNY NAŽIVO

29.09. - 06.10.


 

Original Vintage Orchestra

Lucerna Music Bar

02.10. 19:00


 

Strahov OpenAir 2017

Koleje Strahov

04.10. 14:00

strahov%281%29.jpgLoňský Strahov Open Air se vydařil i navzdory dešti.

Kde se schovat před sychravým podzimem  

Fanoušky divadla zveme na některé z představení v rámci festivalu Pražské křižovatky, který je poctou Václavu Havlovi, nebo do Rock Café na divadlo, do jehož děje lze zasáhnout a změnit tak osud hlavního hrdiny.


 

Divadlo Utlačovaných DEKA

Rock Café

02.10. 20:00

V rámci Týdne knihoven můžete získat průkazku do knihovny Goethe-Institutu na 3 měsíce zdarma nebo ulovit zdarma nějaký výtisk, který musel uvolnit místo novým titulům. Pokud máte raději než knihy monitory, obrazovky a další technické vymoženosti, nesmíte chybět na Noci vědců. Uvidíte lékařskou elektroniku, lego roboty i bezpilotní prostředky.

 

Týden knihoven v Goethe-Institutu

Goethe-Institut

04.10. - 07.10.


 

Noc vědců na ČVUT v Praze

Noc vědců

06.10. 17:00

nocvedcu.jpg
Jaderka vám během Noci vědců ukáže, jak se dá spoutat energie hvězd v pozemských podmínkách.

Gastro tipy na tento týden

Jídelní lístek tohoto týdne bude opravdu pestrý: polévky na Andělu, houby kousek od I. P. Pavlova, Fish&Chips v Holešovicích, sladkosti v Letňanech, italské těstoviny v Karlíně. 

 

Polívková smršť na Andělu

ERGO Aktiv, o.p.s.

02.10. - 05.10.


 

Týden na houby

Šenkovna PUB

02.10. - 08.10.


 

Fish&Chips ve Vnitrobloku

Vnitroblock

05.10. 17:00


 

Sladké dny v OC Letňany

OC Letňany

06.10. - 08.10.


 

Pasta tasting with music "all´italiana"

Frasky's Bistrot

06.10. 19:00

Damska obuv Bullboxer
 

Speciální tip pro držgrešle

V úterý si můžete vychutnat v centru Prahy cappuccino za pouhých 15 Kč, ve středu si pak v rámci Dne Bernarda dáte za úplně stejnou cenu pivo. (Akce platí od pěti odpoledne v podnicích, kde se tohle pivo čepuje.)

 

Cappuccino marathón 3

HENRI espresso bar

03.10. 07:30


 

Den Bernarda

Rodinný pivovar BERNARD a.s.

04.10. 17:00

candy.jpg
 Křupavý korpus, lahodná pěna a ovoce. To jsou luxusních pěnové dorty z Cafe La Familia, které ochutnáte v OC Letňany.

Filmové premiéry, které stojí za to, a jeden filmový festival

 

Blade Runner 2049 - Premiérový víkend

FALCON a.s.

05.10. - 08.10.


 

Chlapi nepláčou - Premiérový víkend

Aerofilms

05.10. - 08.10.


 

Be2Can

Kino Lucerna

04.10. - 10.10.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!