Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Letní Letná: 5 tipů pro maminky (a tatínky) s dětmi

doporučujeme | 10. 8. 2017

Letní Letná to je především cirkus a zábava, takže pokud se chystáte vyrazit, určitě vezměte děti s sebou. Dětský program je nabitý. Vaše ratolesti si vyzkouší cirkusácké triky, budou tvořit v cirkusové dílničce nebo odpočívat při pohádce. A pokud chcete vyrazit na dospělácká představení, je tu pro vás Noční hlídka, která vaše malé raubíře zabaví a pohlídá.

letniletnafoto%282%29.jpg

Žádné velké přípravy nejsou nutné

I přesto, že vyrazit někam s dětmi obvykle vyžaduje velké přípravy a balení, tentokrát stačí sbalit děti a vyrazit! Jídlo, pití, místa pro trochu odpočinku a samozřejmě zábavu a program už od dopoledne zajistí organizátoři na Letné! 

 

Letní Letná

Letní Letná

17.08. - 03.09.

Kdo si hraje, nezlobí

To ví každý, a proto jsou tu cirkusové dílničky, kde si vaše ratolesti zkusí žonglování, chůzi po laně a další „cirkusácké“ disciplíny. Můžou se začíst do některé z knížek Bibliobusu Oskar Městské knihovny, nechat si namalovat na obličej oblíbeného superhrdinu, zúčastnit se Dne s Českou Televizí, Českým rozhlasem nebo Zdravotním klaunem. 

 

Letní Letná - Den s Českou televizí

Letní Letná

27.08. 10:30


 

Letní Letná - Den s Českým rozhlasem

Letní Letná

26.08. 11:00


 

Letní Letná - Víkend Zdravotního klauna

Letní Letná

19.08. - 20.08.



Beznazvu%2816%29.jpg
 

Pohádky na dobrý den

Známé, méně známé i docela nové příběhy na vás i vaše děti čekají každý den před obědem i po obědě. Představení se hrají ve stanu, kde jste schovaní před nepřízní počasí, ale někdy to kouzelníci, akrobati nebo klauni rozehrají i venku.


 

Buchty a loutky - Sůl nad zlato

Letní Letná

27.08. 14:00

Šaty na Zoot.cz


Nezapomínejte na sebe

Občas je potřeba udělat radost sám sobě a vyrazit si večer za zábavou – třeba na Cirque Alfonse a jejich BARBU. A pokud nemáte hlídání, každý den tu pro vás je Noční hlídka, která od 18 hod do 22 hod pohlídá vaše potomky a to zábavnou formou.

(Hlídka je určena pro děti od 4 do 12 let. Cena: 250 Kč/dítě. Sleva pro sourozence: dvě děti 350 Kč, tři děti 500 Kč. Termín hlídání rezervujte ZDE.) 

 

Cirque Alfonse (Kanada) - Barbu

Letní Letná

24.08. 20:30

Víkendy pro malé akrobaty

Představte si celý víkend odpočinku a relaxu… bez dětí. Letňáček Plus vám to umožní. Víkendový program pro děti na Letné nabízí ochutnávku cirkusových dovedností, spoustu her a tvoření již od 4 let. Od 9:00 do 16:30 se vám v sobotu i v neděli o děti postarají profesionálové.

 

Letňáček PLUS

Letní Letná

18.08. - 20.08.

58ed3e053d0c0.jpg

 

Vyrážíte na Letní Letnou bez dětí?
Tady jsou naše doporučení, jaká představení letos rozhodně nevynechat.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!