Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Léto je tu a voní po jahodách & další TOP akce na celý týden

doporučujeme | 18. 6. 2017

S prvními letními dny obléknou jahody centrum města do červených šatů, přijede kino na kolečkách a otevřou se místa, kde budete chtít zaručeně strávit celé léto. Jako bonus si před Národním vychutnáte "nekonečně dlouhé" divadlo a na Štvanici "nekonečně dlouhý" sportovní zápas.
 

clanky4/jahodytopka.jpg

Kam v novém týdnu zajít, když...

A)    bude venku hezky

Minimálně na léto pro vás máme novou kamarádku - Anežku. Můžete si s ní užívat koncerty, filmy, divadlo, workshopy i sportovní aktivity, a to v prostoru Anežského kláštera a zdarma. Pište si do kalendáře: 1. schůzka s Anežkou – ve středu 21. června.

 

Anežka LIVE!

Národní galerie

21.06. - 30.09.

Kdo to má blíž do Karlína, může léto trávit v Kasárnách Karlín. Otevře se tu bar, budou se promítat filmy a k dispozici bude i hřiště na beach volejbal.

 

Otevíráme Kasárna Karlín

Kasárna Karlín

23.06. - 25.06.

clanky4/kasarnakarlin.jpg

B)    bude venku hnusně
My už jsme si sice Prague Fear House (jako i spousta dalších odvážlivců) s jekotem prošli, ale oficiální otvíračka je plánována až na tento týden. Těšte se na krvavý welcome drink v injekční stříkačce i super děsivé Miláčky, kteří straší v podzemí.

 

Grand Opening - Prague Fear House

Prague Fear House & Bar

20.06. 20:00


clanky4/pol.jpg

Kam se dostanete zadarmo a ještě tam něco dostanete

V Hybernské se chystá večírek, na kterém mnohem více parády než s elegantním psaníčkem naděláte s batohem plným nepotřebných věcí. Doporučení: všechno nepotřebné z báglu vyložte, cokoliv, co se vám zalíbí, do něj naložte a odneste si domů.

Další vyměňovačka věcí ovládne Karlín. Budeme se asi opakovat, ale naše doporučení opět zní: všechno nepotřebné z báglu vyložte, cokoliv co se vám zalíbí, do něj naložte a odneste si domů.

 

Vyměňhák vyměňovák

Studentská Hybernská

22.06. 16:00


 

Swap v Pokojích - výměna nejen oblečení

Z pokoje do pokoje

23.06. 16:00

BONUS: Nejšílenější akce týdne

I tento týden váháme. Je šílenější 42,195 hodin dlouhý házenkářský zápas (který se odehraje na Štvanici a má dokonce ambici dostat se do Knihy rekordů) nebo 30 hodin trvající performance na piazzettě Národního divadla? 

 

Házenkářský Maraton

Ostrov Štvanice

19.06. - 21.06.


 

Momentum

Tanterhouse

22.06. - 23.06.

Vyrazte alespoň na skok do…

… Portugalska 

 

Lusófona

Tiskárna na Vzduchu

22.06. - 24.06.

…Latinské Ameriky

… Japonska 

 

Miska Ramen at Forbidden Spot

Forbidden Spot

22.06. 15:15

…Francie

 

French rendez-vous

Francouzský institut v Praze

21.06. 18:00

… jahodového ráje

 

Jahodové reggae

Sousedské sdružení Kozí plácek

20.06. 16:00


Jahody Kozí plácek

Kam vyrazit v pátek po práci

V pátek musíte nutně zajet do Holešovic na Metronome Festival (vystoupí například Monkey Business či Sting) nebo do Karlína na United Islands (tady zahrají například The Tap Tap). Sophiina volba, že?

 

Prague Metronome Festival 2017

Výstaviště Praha

23.06. - 24.06.


 

United Islands of Prague

Ostrovy s.r.o

23.06. - 24.06.

Letní kina jedou (až za vámi)

Ještě jste se letos nedostali do letního kina? Nevadí, od tohoto týdne nemusíte chodit vy do kina, protože kino přijede až za vámi. První zastávkou Kinobusu je Hůrka.

 

Kinobus na Hůrce

Kinobus

19.06. 21:45

Letňák na střeše nákupního Centra Černý most zahájí promítání pohádkou Anděl Páně 2. Vstup je zdarma.


clanky4/2432586-mil_1514.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!