Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Jaký bude léto ve Stromovce? Suprový!

doporučujeme | 24. 4. 2017

Tiskárna na Vzduchu už se těší na léto a díky jejich nabitému programu, ve kterém si snad úplně každý najde to své, se na něj můžete těšit i vy. Mrkněte, co se chystá. 

Text:
Tiskárna na Vzduchu

tis.jpg

 

Tiskárna na Vzduchu

Tančírny, koncerty, letní kino, divadlo - pod širým nebem a na jednom místě ve...


 

Přes zimu jsme měli sice zavřeno, ale to neznamená, že nepracujeme. Právě naopak! Opravujeme, natíráme, vymýšlíme nové osvětlení prostor, stavíme program a přicházíme s vylepšeními. Prostě chceme, aby se vám na Výstavišti líbilo a ještě příjemněji chodilo na Vzduch!

Od konce dubna do září se opět můžete těšit na pravidelná letní kina, party večery, koncerty, festivaly a další akce. Co pro vás máme?

Bookujume kapely a připravujeme spoustu koncertů. Hudební sezónu na Vzduchu odstartuje kanadský zpěvák a multiinstrumentalista FRASE. Z Montrealu dorazí 16. května a jeho energické vystoupení bude určitě dobrým vstupem do nové sezóny.

 

Frase

Tiskárna na Vzduchu

16.05. 20:00

Už teď prozradíme, že z Polska k nám přijedou Kamp! Tahle elektro-popová partička z Lodže ve své domovině vyprodává kluby a hraje na festivalech po celém světě. Nalaďte se na příjemnou hudební vlnu ovlivněnou 80’s a 90’s.

 

Kamp! na Vzduchu

Tiskárna na Vzduchu

09.06. 19:00

Od protinožců k nám přiletí hip hopová hvězda Hilltop Hoods. Tihle Australani za posledních 10 let vyhráli 7 různých hudebních ocenění a posbírali mnoho nominací. Hrajou od roku 1994, ale za víc než dvacet let svojí existence se rozhodně nevyčerpali. Do Prahy přijede tahle formace, která přepsala obraz nejen australského rapu, poprvé.

 

Hilltop Hoods [AU]

Tiskárna na Vzduchu

04.07. 19:30



I koncerty českých interpretů ale budou stát za to! Zahrajou u nás Prago union, kteří jsou letos nominovaní hned ve dvou kategoriích cen Anděl a byli nominovaní na cenu Apollo. Album roku a skupina roku dává tušit, že tenhle koncert nebude ani náhodou nuda. Těšte se na konec června. Na Vzduchu svůj ostrovtip rozbalí taky třeba písničkář Jiří Schmitzer, kterého doplní experiment-punk v podání Už jsme doma. Kromě koncertů chystáme i pravidelné DJ’s večery.

A co se u nás bude dít kromě hudby?

Třetí květnovou sobotu ožije Tiskárna na Vzduchu tím, co máme nejraději – jídlem a zábavou. Přijďte na šestý ročník Fair Fair – finger food festivalu. Ochutnejte ty nejlepší chlebíčky, tapas, sushi, burgery, mini dezerty a užijte si jarní Stromovku, už tradičně nebude chybět ani doprovodný program pro děti a chatování s food bloggery!

 

Fair Fair 6 ~ Finger Food Festival

Tiskárna na Vzduchu

20.05. 11:00



finger%283%29.jpg

Máme velkou radost, že letos budeme hostit hned několik festivalů. Jižanskou atmosféru zažijete na Latin and Food festivalu. Kromě skvělého jídla nebude chybět ani tanec a dobrá hudba. Jih, slunce a léto navodí také festival portugalského jazyka Lusófona. Ukončí se u nás třeba Veggie Parade nebo Respect festival, jehož afterparty si rozhodně nenechte ujít.

 

Feria Latina (Latin Food and Music Fest)

Tiskárna na Vzduchu

27.05. 11:00


 

Veggie Parade

Veggie Parade Prague

17.06. 13:30


 

Respect festival 2017

RACHOT Production s.r.o.

17.06. - 18.06.

Protože baví nejen nás, ale hlavně vás, budeme pravidelně hostit pubquiz, slam poetry a Just!IMPRO show. Kromě toho se můžete přihlásit na workshopy improvizace a sami se naučit pracovat s hlasem, tělem i postřehem.

A jako už tradičně pojedeme každé úterý oblíbené BIO na Vzduchu.

bio.jpg

Stromovka také pravidelně ožívá rytmy swingu a electro swingu. Těšte se na několik tradičních Tančíren nebo na večírek, který bude poctou tradičnímu swingu. Užijete si u nás i balkán pod korunami stromů!

Důvodů přijít budete mít ale ještě víc. Natočíme vám několik druh piv, umícháme nejlepší domácí limonády a kluci z Bistraw připraví to nejlepší raw jídlo, které jste kdy měli!

 

Bistraw - Raw & Vegan Bistro ve Stromovce

RAW & Vegan Bistro najdete v úžasném parku Stromovka s příjemným posezením a vlastní...

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!