Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Výstava lidských mrtvol a další víkendové akce v Praze

doporučujeme | 24. 2. 2017

Poslední únorový víkend je nejvyšší čas skoncovat se zimními sporty. Budete mít neopakovatelnou možnost udělat zářez do ledové plochy na Kulaťáku, na Černém Mostě i na Pankráci. Už v sobotu to naopak můžete roztočit na Matějské.

clanky4/IMG_20170221_105258.jpg

Čtyři celovíkendové tipy:

Matějská pouť: Na výstavišti v Holešovicích mohou rodiče názorně ukázat svým dětem, co pro ně byla zábava před vynálezem hry Pokémon Go. (Více➠ZDE)

Výstava mrtvol: Vedle stánku s cukrovou vatou na výstavišti můžete navštívit pompézní výstavu pravých lidských těl (viz níže) a preparovaných orgánů z nich. (Více➠ZDE)

Botanická zahrada: Hledáte-li jarní náplň pro svou instagramovou zahrádku, zajděte do Botanické v Tróji. Venkovní expozice jsou přístupné zdarma. (Více➠ZDE)

Sci-fi filmy: Klasika jako Terminátor a E.T. Mimozemšťan na velkém plátně? Festival Future Gate v Oku nabídne taky výstavu robotů. (Více➠ZDE)

clanky4/Beznazvu.jpg
Tak už víte, jak se valej šrouby do hlavy?

Kde v PÁTEK založit na víkend?

Někdo to rád pálivé: Ve čtvrtek byl mezinárodní den chilli, opožděně ho můžete oslavit v Hard Rock Cafe pikantním koktejlem či lávovým dortem. (Více➠ZDE)

Noc reklamožroutů: Více než 5 hodin nejlepších reklam světa v kině Lucerna. Máte-li chuť se trýznit, pospěšte se zakoupením vstupenky. (Více➠ZDE)

Ples na Sapě: Chodíte k nim do večerky, proč k nim nezajít i na ples? Bude tombola i lotosový tanec. Vstup zdarma. (Více➠ZDE)

Bába z ledu: Filmová novinka režiséra Bohdana Slámy, o které i věhlasná Mirka Spáčilová prohlásila, že je důkazem, že se český film ještě umí nadechnout. (Více➠ZDE)

 

Kam vyrazit v SOBOTU

Kam na nákupy: Kafe. Hadry. Střih. Možná i DJ. Bazar. Café Neustadt. Blešák. Od 11 hod. Tečka (Více➠ZDE)

Kam na oběd: Dejte si Pepř a sůl. Naše grafička je ochutnala minulý víkend a dost dlouho pak o nich básnila. Vaří českou a rakouskou kuchyni. (Více➠ZDE)

Kam za módou: V Nové budově Národního muzea si ušijete retrosukni ve stylu 50. let. Nebojte, zkušené krejčové vás ochrání před přešitím. (Více➠ZDE)

Kam na drink: V úžasném prostoru DUP36 na Národní třídě ochutnáte pestrou nabídku ginů a toniků. Vstupné stojí 250 korun. (Více➠ZDE)

clanky4/16864327_1512762608787489_6198253194400701921_n.png

NEDĚLNÍ porce akcí

Bazar pro muže: Ať žije rovnoprávnost! Podprsenku na každou neoholenou hruď! Oblečení pro muže i unisex k dostání ve Světě HUB na Vinohradech. (Více➠ZDE)

Výstava fotek: V galerii u Stavovského divadla končí výstava světoznámého fotografa Jindřicha Štreita. Bez vstupného. (Více➠ZDE)

Malíř v kině: Na plátně kina zhlédnete komentovanou prohlídku výstavy obrazů Clauda Moneta, jenže je lidmi, kteří si ho nepletou s Manetem, považován za pravého otce impresionismu. (Více➠ZDE)

Noc Oscarů: V noci na pondělí se udělují Oscaři. Největší šance na úspěch má muzikál La La Land, který nenapsal Daniel Landa.

news

5 nejhorších míst v Praze, která mi lezou krkem

Unikátní výstava ze skutečných lidských těl míří do Prahy

Co je pomalá móda ("slow fashion") a kde ji v Praze koupit?

#suchejunor: Jaké nealko drinky si dát v pražských barech

víkend  

4 masopustní tipy na závěr

 

Letenský masopust

Národní zemědělské muzeum Praha

25.02. 11:00


 

Masopust v zoo

Zoologická zahrada hl. m. Prahy

25.02. 09:00


 

Karlínský masopust

Městská část Praha 8

25.02. 13:00


 

Masopustní průvod na Chvalský zámek

Chvalský zámek

26.02. 14:00

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!