Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tipy týdne: Akce, na které byste měli skočit

doporučujeme | 26. 2. 2017

Plány na tento týden si tentokrát udělejte podle počasí, chuti, stavu peněženky nebo podle svojí drahé polovičky. Vybláznit se můžete na Matějské, v trampolínovém parku nebo na Brakovým bále. Nouze nebude ani o kulturu nebo nějaké ty dobroty.

FotorCreated%2849%29.jpg
 

Svítí slunce? Hurá ven!

O víkendu začala Matějská. V pondělí mají sice kolotočáři zavřeno, ale od úterý do pátku se na ni nově dostanete úplně zadarmo. Takže vám zbyde víc peněz na řetízák a na cukrovou vatu.

 

Matějská pouť 2017

Výstaviště Praha

25.02. - 17.04.

Kam se schovat před deštěm

Za pouhých 90 korun nabídne Kafkův dům díla hned 250 autorů. K omrknutí budou výtvory Zdeňka Sýkory i (zatím) neznámých umělců nebo živé výtvarné prezentace.

 

16. ročník Art Prague

Art Prague

28.02. - 05.03.

Když vás honí mlsná

V bistrech La Bottega podávají každý všední den od tří do pěti luxusní kávu s ještě luxusnějším dezertem dohromady jen za 99 Kč. Peče italský šéfcukrář Daniel Combi se svým týmem. #mňam 

 

Mlsná káva

La Bottega Linka

27.02. - 03.03.

Pozvánka na ples

Na pořádně stylovou (a pořádně brakovou) pařbu to tenhle týden vypadá ve Vile Štvanice. Upíří chrup nasadit, supermanův kostým nahodit. Heslo zní: „Vše je dovoleno.“

 

Brakovej bál

VILA Štvanice

03.03. 20:00

Pro sporťáky a sporťačky

V půlce února se na Zličíně otevřel nový trampolínový park. Kromě skákání tu můžete i bojovat na kladině, zkusit slackline nebo skákat z jedné strany na druhou po obřích koulích. Do konce února platí akce na vstupné 1+1 zdarma.

 

Jump Arena Zličín

Trampolínový park na Zličíně....

Kultura, na které nezachrápnete

Kongresové centrum se chystá dobýt muzikál Rocky. Na téhle show plné adrenalinu o outsiderovi, který dostal šanci a zvítězil sám nad sebou, snad neusnou ani pánové. V hlavní roli se budou alternovat Kryštof Michal, Jan Kříž a Peter O. Pecha.

 

Muzikál Rocky - Premiéra

Kongresové centrum

03.03. 19:00

Holky, sem ho vemte! ♂

Návštěva kina je nezbytností, Wolverine (Hugh Jackman) se totiž vrací. Má však trochu smolíka, protože jeho schopnost uzdravování pomalu vyprchává a z X-Menů zůstal skoro sám. Co teď?

 

Logan: Wolverine - Premiérový víkend

CinemArt

02.03. - 05.03.

Kluci, sem ji vemte! ♀

DUP36 čeká unikátní večer v duchu futurična. Dámy se mohou těšit na future fashion v netradičním spojení dance show, meeting pointu, fotovýstavy a party v jednom, pánové na hluboké výstřihy. Snad.

 

Future Mode Night | MIMO Space

DUP36

02.03. 19:00

BONUS: Nejšílenější akce týdne

Módní přehlídka plná latexových kalhotek, sexy extravagantní obuvi, oblečení zhýralé šlechty a fetish a glamour modelek, a to všechno navíc v Klubu Kotelna na okraji průmyslové čtvrti.

 

OtheR DRESS show - 2. ročník

Klub Kotelna

03.03. 19:00



Pět dalších akcí, které stopro stojí za povšimnutí:

 

Festival otrlého diváka

Kino Aero

28.02. - 05.03.


 

Lindsey Stirling

Forum Karlín

01.03. 20:00


 

Cestovatelský festival Cestou necestou

Skautský institut

01.03. - 02.03.


 

Vyspi se se mnou

Mlejn

03.03. 15:00


 

Veřejný dům

MeetFactory

03.03. 19:00

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!