Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tipy týdne: Zahřejí vás běžky i (u)pletené ponožky

doporučujeme | 8. 1. 2017

Zima vám v novém týdnu zaručeně nebude, pokud se zašijete v kině na „kraťasech“ či Festivalu íránských filmů nebo si upletete na Klinice teplé ponožky a šálu. Krev v žilách vám zaručeně rozproudí i nějaké to kolečko ve SkiParku v Chuchli nebo poskakování na Balkan Bashavelu. A to zdaleka není vše…

8199_782122831894349_1332318007075989494_n.jpg

Pondělí

Při pondělku bývá nejvíc sil, takže radíme vyběhnout do stopy hned na konci prvního pracovního dne. Kdo pracuje do tmy, nemusí smutnit, trať ve SkiParku Velká Chuchle je osvětlena a otevřeno tu mají až do devíti večer. 

 

SkiPark Praha

SkiPark Praha je venkovní lyžařská dráha s technickým sněhem, která poskytuje dětem i...

Kdo dává před sportem přednost tanci, měl by vyrazit na Retrotančírnu do Nové budovy Národního muzea. Po prohlídce výstavy Retro bude následovat výuka disca. Zvonáče na sebe, disco koule rozsvítit a horečka pondělní noci může začít. 

 

Retrotančírna v rytmu disco

Nová budova Národního muzea

09.01. 18:00

Úterý

Holky pozor, v úterý je sraz v nedávno otevřeném SIGNATURE store & cafe v Holešovicích. Na pokec dorazí produktová designérka Lucie Koldová nebo válečná reportérka a šéfredaktorka magazínu Lidé a země Lenka Klicperová. 

 

Úterní ženy

SIGNATURE store & cafe

10.01. 18:00

V kinech Světozor, Bio Oko, Lucerna a nově také v kině Pilotů se od úterý až do neděle schováte před zimou, ale ne před tím, co je jiné a nezvyklé. Festival íránských filmů vám totiž otevře okno do úplně jiné reality.

 

Festival íránských filmů 2017

Festival íránských filmů

10.01. - 15.01.

Středa

Pletení je zase cool a kdo se chce naučit něco víc než šálu (nebo aspoň tu šálu), ať dorazí s jehlicemi, kámošem, babičkou nebo minimálně s dobrou náladou na Kliniku. Vstupné na tenhle pletací kurz je dobrovolné.

Pokud toho v krátkém čase rádi hodně stihnete, doporučujeme vám dvě věci - dávat si pozor na infarkt a vyrazit na iShorts do Bio Oka. Během hoďky a půl tu uvidíte celkem 6 snímků o smrti. Čeká vás smrtelně vážné téma, i k smrti zábavná bžunda. 

 

iShorts - Smrt žije

Bio Oko

11.01. 20:30

Čtvrtek

Předsevzali jste si do nového roku, že začnete cvičit, vyzkoušíte něco nového nebo se zbavíte stresu? Pak patříte mezi ideální účastníky kurzu tai chi na Fakultě architektury v Dejvicích. Cvičit se bude pro tentokrát zdarma.

 

Tai chi zdarma na Fakultě architektury

Tai Chi Resort Praha

12.01. 20:00

P.S.: Ve čtvrtek taky vychází nový CityBeekend - tipy na nejzajímavější akce o víkendu v metropoli a CityBeekend pro děti. Jestli je chcete dostat do mailu, zaregistrujte se. Je to samozřejmě grátis. ;-)

Pátek

Pátek třináctého je tu! Pokud jste jako děti milovali stezky odvahy, popadněte baterky a běžte se bát třeba do Muzea pražských pověstí a strašidel. V podzemní uličce duchů bude naprostá tma a vy v ní budete úplně sami. Nebo tak úplně sami nebudete?

 

Pátek třináctého v muzeu strašidel aneb Muzeum potmě

Muzeum pražských pověstí a strašidel

13.01. 20:00

Vyskákat přebytečná kila z vánočního hodování vám pomůže oblíbené DJské duo MALALATA. Na páteční Balkan Bashavel si jako hosty přizvalo domácí kapelu Caravana Banda v čele s charismatickou Magdou Navarrete a slovenského DJe Hrajnohu.

 

Balkan Bashavel

Radlická - kulturní sportovna

13.01. 20:00

Čtvrteční novinky v kinech:

Holky zveme na americkou komedii Proč právě on? nebo na český romanťák Všechno nebo nic. Pánové se mohou těšit na cestu pod vodní hladinu se snímkem Odysea nebo na film Pod rouškou noci, kde kořalka teče proudem. A komu se nelíbí naše genderové rozdělení, šup na film o holkách s názvem Kluci.


 

Divadelní premiéry:

Představení o tom, co si všechno bereme s sebou na první rande, vás čeká v Divadle v Dlouhé, tanečně hudební divadlo Varieté Freda A. aneb Chytání větru uvidíte ve Studiu Ypsilon a největší pecka vás čeká ve Mlejně. Tři londýnské vzdušné akrobatky vás tu zavedou do země nikoho.
 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!