Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Letní párty se rozjíždějí

doporučujeme | 1. 7. 2016


Celoprázdninový tip: Bio Oko bude celý červenec promítat zásadní filmové novinky uplynulé sezony za pouhých 40 Kč. V srpnu se promítání přesune do Aera.

Celovíkendový skateboardový tip: Skatepark na Štvanici ovládnou na tři dny nejlepší světoví skateboardisté. Kapely, djs a pořádná párty included.

Tip na výlet mimo Prahu: Rock For People v Hradci Králové letos hostí takové hvězdy jako Massive Attack nebo The Offspring.

Pátek večer
První prázdninový den si žádá pořádnou párty. Zakřepčete ve Stromovce v rytmech balkánské a cikánské muziky nebo to rozjeďte v Klubu Lávka na akci ULTRA Europe Countdown. Na vlně zábavy (i na vlně opravdové) se svezte na Warm Up párty letního Hypno Open Airu v Surf Aréně.

balkan.jpg
Balkan Bashavel ve Stromovce

Sobota
V sobotu nezapomeňte ve Stromovce zvednout hlavu ke korunám stromů. Uvidíte tam totiž stromolezce. Málo peněz na cesty? Nevadí, brazilskou show plnou tance i bojového umění capoeira zažijete ve Stromovce. Berte to jako přípravu na olympiádu. Pro nové hadry si skočte na Šesťák a splašíte-li tam nějakou príma sukni, tak hurá na divadlo - Letní Divadelní Dvůr v Dominikánském dvoře začíná.

Neděle
Vykašlete se na IKEU a přijďte si pro svůj nový obraz do Crossu. Bude to zdarma. Na véču zajděte místo do KFC na Pankrác na veganské dobroty a místo v profláknutém klubu zapařte na swingové tančírně v Biotopu Radotín. Večer to jistí piano, kytara, basa, bicí a samozřejmě Diana Krall v Kongresáku.

Pro děti
Oslavu vysvědčení vašich ratolestí si můžete protáhnout až do neděle, a to v Muzeu Karla Zemana  nebo na výstavě Titanic, kde pro děti mají "dárky". V neděli odpoledne startují Pohádky na náplavce a jako první se bude hrát ta o Lakomé Barce. Trampolíny, skákací hrady a další atrakce si děti mohou užít v nedávno otevřeném Junior parku na břehu Džbánu.

junior.jpg
Junior Park: venkovní trampolíny, zábavné atrakce a hlavně skluzavky.


news


Zchladí vás! Bazény i přírodní koupaliště.
Letňáky už zase frčí! Vyrazte ještě dnes!
Hvězdy na jevišti i nad hlavou – kam v létě za divadlem?​
5 důvodů, proč si letos nenechat ujít Karlovarský filmový festival
 

víkend  
 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!