Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Svatební cirkus, ledová Praha a Barista roku

doporučujeme | 29. 1. 2016


Celovíkendový pololetní tip: Lidé prací povinní by si to ani neuvědomili, ale první pololetí končí! Vyrobte si vysvědčení, kupte si kytku, ale hlavně si udělejte prázdniny. Kdo už má ratolesti, ať utíká pro Ledovou kartu a o víkendu společně obráží pražská muzea, Pražský hrad nebo Mořský svět zdarma či s výraznou slevou (pozor: Ledovou kartu si musíte stihnout vyzvednout do pátku 17.00). Kdo děti nemá, zaplatí v muzeu plnou palbu, nebo může peníze utratit za vstupenku na festival výběrové kávy Barista roku.

newsletter2/BaristaaLedovaPraha.jpg
Víkend plný poznání.

Pátek večer
Ať už jsou na pololetním vízu jedničky nebo kule, přijďte to zapít do Radlické kulturní sportovny a utkat se s ostatními maturanty v beerpongu. Komu školní zvonek už odzvonil, může místo toho vyrazit třeba na elektroswing do La Loca. A pro ty nejvyzrálejší připravil rockový kmet Ian Anderson operu o minulosti a budoucnosti Jethro Tull.    

Sobota
Už to tak vypadá, že svatby a zabijačky jsou ideální víkendové kombo. Jitrničky tentokrát ukořistíte v Národním zemědělském muzeu, cenné rady pro vdavekchtivé dávají ve Svatebním cirkusu ve Vysočanech. Blešáky z Náplavky nebo náměstí Míru se na zimu přestěhovaly do prostoru Svět-Hub. A za ušetřené peníze si kupte lístek na Ellie Goulding a hromadně si zanotujte Love me like you do...  

newsletter2/svatebnicirkus.png
První ročník Svatebního cirkusu je happeningem za lepší svatby.

Neděle
Kdo se nepřejí v sobotu na zabijačce, určitě to zvládne v neděli na Ctěnickém masopustu. Stejně tak, kdo vynechá v sobotu Ellie Goulding, může si trhák 50 odstínů šedi připomenout na premiéře parodie 50 odstínů černé. Večer pak plynule pokračujte – fešný zpěvák Jeremih sice onemocněl a nevystoupí, místo něj ale zkuste odborníka na lásku Joshuu Radina.

Pro děti
Na pololetních prázdninách se veze třeba ZOO, která připravila pro děti speciální program se zvířátky. Čipmankové řádí nejenom v ZOO, ale i v kinosálech. A kdo si potrpí spíše na tradiční zábavu z dětství, může se ponořit do nostalgie na výstavě stavebnice Merkur.

newsletter2/merkur.jpg
Součástí rozsáhlé výstavy stvabenice Merkur je i dílna pro hravé návštěvníky.  
 

news

Tipy na nejlepší horkou čokoládu v Praze
Nové podniky otevřené v novém roce
Guerilla v Praze i New Yorku: Skvělé nápady vás překvapí
Proč všichni chodí na jídlo do bister a burgráren?

víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!