Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Alkohol dochází nejčastěji v jednu, říkají párty záchranáři

doporučujeme | 14. 12. 2015

O tom, že je možné si objednat dovoz jídla nebo celého nákupu, ví asi každý. Zatím méně známé jsou služby, které vám v noci na párty dovezou jakýkoliv alkohol, burgery nebo také třeba kondomy. Možná by se vám taková rychlá záchrana mohla hodit právě teď v době večírků. Vyzpovídali jsme proto Petru Machartovou a Jana Škvora, kteří provozují už přes rok službu drinkon.cz.
 

drinkon2.jpgPetra a Honza

Jak vás napadlo, že budete v noci po Praze rozvážet alkohol?
Asi jako každému se i nám několikrát stalo, že jsme měli doma párty, zábava byla v plném proudu ale průšvih, došel alkohol! Nikomu z nás se samozřejmě v tom stavu, v jakém jsme byli, nechtělo letět někam do večerky, v horším případě na benzínku. Napadlo nás, že by bylo super, kdyby nám alkohol někdo rychle dovezl až pod nos a za rozumnou cenu. 

V zahraničí jste se neinspirovali? Funguje tam vůbec něco podobného?
Samozřejmě jsme čerpali inspiraci i z jiných zemí, protože jsou, jako ostatně ve všem, i v tomhle ohledu napřed. Konkrétně víme o téhle službě v Americe a Británii. V Londýně jsme ji dokonce i sami vyzkoušeli, když jsme tam před třemi roky bydleli. Ovšem Londýn je tak velký, že ho nezvládá obsluhovat jedna firma. V různých částech města tam fungují různé firmy.

Praha je taky docela velké město, nabízejí tady podobnou službu i další společnosti, nebo jste jediní?
Jediní nejsme a nebyli jsme ani první. Jediní a první jsme ale v přístupu a v tom, JAK to děláme.

Prozraďte tedy, v čem jsou vaše služby tak jedinečné.
Snažíme se, abychom v konkurenci vynikli, a to především v našem přístupu k lidem. Protože sami spadáme do jedné z našich cílových skupin a sami jsme sobě zákazníkem, snadno se nám přemýšlí nad tím, co dát lidem navíc, co asi tak chtějí. Hlavní věc je, že máme fajn ceny, naprosto srovnatelné s jakýmkoli supermarketem, ale dáváme do toho i něco navíc, kus sami sebe, protože přesně víme, co bychom sami chtěli. Mimo jiné se lišíme i v šíři sortimentu – jsme jediní, kdo rozváží do hodiny pivní speciály, prémiové rumy, kvalitní whisky a ještě zasytíme žaludek. Navíc vše přivezeme 'ready to drink', ať už chlazené nebo mražené.


drinkon1.jpg

Ano, viděli jsme, že rozvážíte také burgery. Připravujete je sami?
Naše kuchařské umění bychom nikomu nepřáli, takže spolupracujeme s pražskou restaurací Yes burger, která má otevřeno nonstop a funguje tak skvělá symbióza, kdy oni připraví a my rozvážíme až do 4 do rána všem nočním hladovcům.

Zákazníkům dovezete nejen jídlo, ale dokonce i kondomy. Máte v zásobě ještě nějaký nápad, co by mohla potřebovat správná párty a co zatím nerozvážíte?
Nápadů je spousta, realizujeme je postupně. Začali jsme tedy maličkostmi, jako jsou kondomy, ale náš sen je v budoucnu pokrýt veškeré potřeby člověka na párty, které může v průběhu večera mít. Je ale pravda, že kondomy jsou hodně důležitý začátek. :-)

V kolik si vás lidé nejčastěji objednávají a co je nejčastější objednávka?
Hlavní čas je někdy kolem jedné ranní. Je to asi proto, že v tu chvíli bývá párty nejrozjetější, nejčastěji dochází pití a lidi jsou ještě jakž takž schopní si objednat. Nejčastější požadavek je vodka a hned v závěsu jsou pivní speciály.

Platí se při objednávce nebo až při dovozu?
Platí se až při převzetí objednávky a je na výběr buď hotově nebo kartou. Dáváme tedy lidem pod vlivem na výběr, jestli je menší zlo v jejich stavu počítat peníze nebo si vzpomenout na PIN.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!