Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Celý říjen bude jedna velká dámská jízda

doporučujeme | 3. 10. 2015

Do nekonečné polemiky, zda to mají v životě lepší muži, nebo ženy, přidává říjen několik pádných argumentů ve prospěch něžné poloviny lidstva.

Autorky: Petra Baumruková a Petra Müllerová

Beznazvu%285%29.jpg
M1 Lounge

Párty
Dámská jízda, holčičí tah, slet čarodějnic… Mnoho názvů, jeden cíl: vyrazit s kamarádkami do víru velkoměsta a rozbouřit stojaté vody pražských klubů. Holčičí pařby jsou v představách mužů opředeny hustou spletí drbů, šminek a cosmopolitanů. Skutečnost se však nikdy nedozvědí.

Takže dámy, čapněte kámošky a odstartujte říjen ve velkém stylu už v neděli. M1 Lounge v rámci Ladies’ Night slibuje víno zdarma pro všechny dámy až do půlnoci.

Za nejlepší pánskou revue na světě vyrazte 5. října do Divadla Hybernia. Svého favorita mezi tanečníky si zaručeně vyberete.

1026-800.jpg
Chippendales


Jídlo a pití
Ano, pánové, je to nefér. Nejenom že mají ženy často zdarma vstup do klubů, v některých podnicích stačí být ženou, abyste měli dokonce i pití zadarmo! Například restaurace T.G.I. Friday's na Příkopě vyhlásila pravidelné středeční ladies večírky. Každý druhý koktejl tak mají přítomné dámy gratis. Akce navíc platí až do konce roku.

Milovnice prosecca se v říjnu scházejí v K.U. Bar & Lounge. Každý čtvrtek jim zde servírují v rámci KU Ladies Night Party toto šumivé víno zdarma až do půlnoci. 

Beznazvu%284%29.jpg
KU Bar & Lounge​

Kino
Dámy, udělejme si v tom hned od začátku jasno. Romantickou komedii si s chlapem nikdy neužijete. V lepším případě do deseti minut usne, v horším budete neustále poslouchat znuděné vzdychání a nesouhlasný posměch, případně vás bude rušit svítící displej jeho mobilního telefonu. Pryč je také doba, kdy vám bylo šestnáct, oba jste ještě bydleli s rodiči a na poslední řadě sedaček v kině jste dělali všechno možné, jen ne sledovali děj filmu.

Takže nechte chlapy koukat doma na Terminátora a vyrazte v úterý 13. října 2015 na Ladies Movie Night do Lucerny. Kromě filmu Stážista s Anne Hathaway se můžete těšit na welcome drink, dárečky, tombolu a další doprovodný program. Speciální ladies promítání pořádá také 17. října Cinema City Letňany a 20. října Cinema City Nový Smíchov.

kino2.jpg
Ladies Night (Cinema City)​

 

Sebeláska
Ženy jsou přebornice v zaobírání se samy sebou. Na rozdíl od drsňáckých mužů se však díky této schopnosti umějí rozmazlovat a náležitě o sebe pečovat. V říjnu se koná hned několik akcí, které se zaměřují na rozvoj výhradně ženského těla i duše. V sobotu 3. října 2015 můžete v Dance Union Clubu rozvlnit své ladné křivky v rytmu salsy, reggaetonu či rumby. Dozvíte se, jak u tance vypadat božsky a dobijete si energii na celý podzim. 

Vypít nějaký ten drink s kámoškami poklábosit i poslechnout si vyprávění zajímavých hostů bude možné v úterý 6. října v Radlické. Startuje tam totiž projekt, jehož cílem je vychutnat si pohodový večer v čistě ženském prostředí a nechat se vzájemně inspirovat a motivovat.

Jaké slovo v mužích vyvolá rozpaky, koktavost a touhu se rychle někam odklidit? Menstruace. Tato neoddělitelná součást výhradně ženského života bývá důvodem k radosti, smutku, ale také oslavě, jako je tomu v pondělí 5. října v Maitrei. Prostřednictvím prastaré tradice moon lodge se zde mohou účastnice propojit se svým ženstvím a dozvědět se více o jeho magické síle. 

Magickou sílu ženství však musí někdy podpořit i hrubá síla bojovnosti. V neděli 18. října 2015 se na semináři Nenechte si ubližovat naučíte sebeobranu. Protože každá dámská jízda končí cestou domů v pozdních nočních/brzkých ranních hodinách.

krav%281%29.jpg
Nenechte si ubližovat! (Krav Maga)

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!