Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

City Green Court - 3 jednotky v přízemí vhodné jako showroom k pronájmu

doporučujeme | 21. 9. 2014

Náš partner Skanska Property nabízí tři jednotky v přízemí k pronájmu v moderní budově City Green Court. Budova je hned u metra Pankrác (trasa C) a v okolí je mnoho administrativních budov, obchodů a zábavy.

_MG_5747_hdr.jpg

“Ekologicky vyspělá budova City Green Court, jejichž autorem je významný světový architekt Richard Meier, se nachází v jedné z nejlépe dostupných částí Prahy 4 – Pankrác na rohu ulic Pujmanové a Hvězdova, s bohatou občanskou vybaveností v okolí.

Budova City Green Court aplikovala jako vůbec první projekt v České republice řadu inovativních zelených řešení, stavebních prvků a inovací, které mají pozitivní vliv na samotný projekt i jeho okolí. Příkladem je sofistikovaný systém osvětlení využívající obsazenosti a senzorů denního světla, zelená střecha, vysoce efektivní zavlažovací systém či působivé uzavřené atrium s využitím přirozeného větrání. Budova byla navržena tak, aby spotřebovávala o 56 procent méně energie než budovy postavené pro splnění českého stavebního zákona. Je to jediná budova na českém trhu, která se může pochlubit kombinací certifikátu LEED Platinum Core&Shell a LEED Platinum Commercial Interiors. Pokud se chcete stát součástí tohoto skvělého projektu. Napište mi mail na matej.smetal@property.skanska.cz

Green City Court

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!