Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Top 10 týdne: Prodej trabanta i výměna semínek

doporučujeme | 23. 8. 2015

Poslední srpnový týden rozhodne, zda budete dál ujíždět na filmech a hudbě nebo se dáte na zahrádkaření, vaření či tanec. Stát se z vás mohou také hokejoví fandové, a pokud na to máte, můžete koupit slavného trabanta.

tango.jpg
Tango na Míráku


Pondělí
Výborné jídlo se dá připravit i v parném létě, a to aniž byste u plotny museli trávit hodiny a hodiny. Na lehké prázdninové menu stačí dokonce pouhých 30 minut. Nevěříte? Přijďte se přesvědčit na kurz vaření Tomáše Černého.

 

Lehké prázdninové menu s vařením do 30 minut

Laboratorio, Scuola di Cucina

24.08. 16:30

Úterý
Cestou z práce (ať už pracujete v Dejvicích nebo na Černém mostě) to určitě vezměte přes Mírák. Chystá se tam totiž další veřejná tančírna argentinského tanga a k tanci a poslechu bude hrát DJ Vladimír Dudr.

 

Tango na Míráku

Caminito.cz

25.08. 18:00

Středa
Žerete filmy jako Indiana Jones a Pán Prstenů, ale partnerka je s vámi sledovat nechce? Vezměte ji do Valdštejnské zahrady, kde bude Symfonický orchestr hlavního města Prahy hrát (nejen) filmovou hudbu. Vstupné se neplatí.

 

Nejen filmová hudba ve Valdštejnské zahradě

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK

26.08. 17:00

Pokud nemáte času nazbyt, tak vás určitě potěší akce Krátké filmy nad Vltavou, během které uvidíte hned pět filmů za pouhých 60 minut. Filmy vznikly během posledního roku a pocházejí z dílny studentského tvůrce Františka Vaculíka. Bonusem je pak film Matyáše Fáry.

 

Krátké filmy nad Vltavou

Containall

26.08. 21:00

Čtvrtek
Trabant, který projel půlku světa, to už má za sebou. Pár částí (volant, světla, kapotu, nárazníky, pedály) se ale podařilo zachránit a vy si je teď můžete koupit. Dražba proběhne před začátkem promítání snímku Trabantem až na konec světa.

Cargo Gallery v Praze pobude už jen necelý měsíc, takže s návštěvou dlouho neváhejte a zajděte třeba na koncert Moniky Načevy. Za touto zpěvačkou tentokrát nebude stát standardní několikačlenná kapela, ale Michal Pavlíček.

 

Monika Načeva & Michal Pavlíček

Cargo Gallery

27.08. 20:00

Pátek 
Zahrádkaření teď bude snazší než kdy jindy, takže s ním nemusíte čekat až na důchod.  Náš bar > je hlavně váš zakládá Semínkovnu – místo, kam můžete přinést svá semínka a zase si nějaká jiná odnést. Navíc, rajčata se dají pěstovat i na balkóně.

 

Zakládáme semínkovnu

Semínkovna Táborská

28.08. 17:00

Trochu ochladit se můžete v O2 areně na zápase Champions Hockey League. Sparťané se střetnou s norským Hamarem. Jedná se o první domácí duel Sparty ve druhém ročníku tohoto šampionátu.

 

Champions Hockey League

O2 arena

28.08. 18:30

Vyzkoušejte tyto nové podniky:


 

Banh-mi-ba

Vietnamská bageterie...

Novinky v kinech:

 

Pride - Premiérový víkend

Film Europe

27.08. - 30.08.


 

Bláznivá dovolená - Premiérový víkend

Warner Bros. Entertainment

27.08. - 30.08.


 

Cesta vzhůru - Premiérový víkend

CinemArt

27.08. - 30.08.


 

Hitman: Agent 47 - Premiérový víkend

CinemArt

27.08. - 30.08.

Divadelní premiéry:

 

Odvrátená strana mesiaca - Premiéra!

Studio DVA divadlo

25.08. 19:00


 

Tri grácie z umakartu - Premiéra!

Studio DVA divadlo

27.08. 19:00


 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!