Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
ledna

Koncert Jinan + Tumpach Kvoč

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

Koncert dvou indie-alternative kapel s prokazatelně pozitivními účinky na mozkovou činnost.

Datum:12. 01. 18
Cena:Zdarma
Čas:19:30 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Vstup zdarma! Jinan dvoulaločný, zvaný také ginkgo biloba, je dvoudomý opadavý strom. V hudební formě jej můžete ochutnat jako acustic fusion ve složení – kytara, baskytara, zpěv, cajon, flétny, sax. Odrůda indie-alternative s přívlastkem pozdní sběr, ročník 2017. List je sbírán od jara do léta, podáván pak může být celoročně. Má prokazatelně pozitivní účinky na mozkovou činnost. Přestože se s ohledem na současné přírodní podmínky jeví jako rostlina nenáročná, zůstal v přírodě zachován pouze v jediném druhu a jen na malém území v České Republice, kde byl nově „objeven“ pro Evropu a okolní svět. Jinan doporučuje 9 hudebníků z 10.

Tumpach Kvoč je brněnská kvočrocková kapela vyprávějící příběhy tajemného génia bez talentu. Hudebně jednoduché, ale přesto nápadité písně s texty „o lásce a o přírodě“ rafinovaně balancují mezi slaboduchostí a genialitou.

Studio Alta
Tel: 739615148
U Výstaviště 21
Prague, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: