Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 
Tip

V posledním kalendářním týdnu tohoto roku zdarma otevírá dveře řada pražských sportovišť. 

Začátek:25. 12. 17
Konec:31. 12. 17
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: sport|ostatní

Využít můžete pestrou nabídku sportů od plavání, bruslení, lezení po spinning, squash, softball, florbal, tenis, jízdu na koni aj. Možnost rezervace od 23.12.
Praha sportovní připravuje v roce 2017 již poosmé projekt Týden sportu zdarma. V rámci této akce budou mít Pražané možnost v období 25. – 31. prosince navštěvovat vybraná sportoviště zdarma. V případě některých sportovišť je vzhledem k jejich kapacitě vyžadována telefonická či online rezervace. Přístup zdarma rovněž není vždy po celou jejich vánoční otevírací dobu, ale jen ve vybraných dnech a hodinách. Online rezervace na konkrétní dny je otevřena 48 hodin před začátkem sportovní aktivity.

Některá sportoviště nejsou zdarma otevřena po celou dobu Týdne sportu zdarma, tudíž je dobré si ve vybraném areálu zarezervovat místo anebo se alespoň podívat na tento harmonogram. Největší počet lidí se každoročně vydává na plavecké bazény a zimní stadiony.

Ze sportů si tak návštěvníci mohou mimo jiné vyzkoušet například baseball, beachvolejbal a stolní tenis. Ze cvičení je na výběr z mnoha stylů, od spinningu, přes power jógu, pilates či taebo až po zumbu.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: