Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
prosince

Promítání dokumentů s tematikou vězení

Komunitní centrum a zahrada Kotlaska

zpět na výpis akcí
 

Přijďte na promítání série dokumentárních filmů a nahlédněte do života těch, kdo se více či méně úspěšně snaží odrazit ode dna. 

Datum:19. 12. 17
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|kina

VENKU
Časosběrný dokument režisérky Veroniky Sobkové sleduje osudy tří lidí, kteří opouštějí vězení. Den po dni, minutu po minutě, můžeme sledovat jejich cestu ven. Linda už nechce krást ani fetovat a přemýšlí o rodině. Mirek si hledá „tu pravou“, která nebude odsuzovat jeho kriminální minulost. Tomáš doufá v podmínečné propuštění v polovině trestu a věří, že venku to bude jiné než dřív. Hlavní je, aby to šlo bez drog. Všichni se snaží vyrovnat se s vlastní minulostí. Film je metaforou o nakládání se svobodou, časem a osudem, o rozhodování na důležitých životních křižovatkách, které se týká nejen bývalých vězňů, ale každého z nás.

Komunitní centrum a ...
Tel:
Kotlaska
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: